window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Fundatia „Alaturi de Voi” Romania in parteneriat cu DGPPH – MMFPS si DGASPC Iasi lanseaza inscrierea pentru participarea la Targul National al Unitatilor Protejate, eveniment in premiera, ce va fi organizat la Iasi, in perioada 4 – 5 decembrie 2010.

Scopul organizarii acestui targ este cel de a promova, intr-o modalitate business, produsele si serviciile realizate in cadrul diferitelor structuri de economie sociala din Romania, in special cele realizate de catre persoane ce fac parte din categoria grupurilor vulnerabile, inclusiv persoane cu dizabilitati.

Cui este adresat acest targ?
Structurilor de economie sociala din Romania: unitati protejate autorizate (ONG-uri, societati comerciale, cooperative mestesugaresti, organizatii/institutii ce au in componenta lor ateliere protejate, ateliere de terapie vocationala, alte forme de economie sociala;
Reprezentantilor mass media care doresc sa cunoasca activitatea acestor structuri;
Oamenilor de afaceri care doresc sa cunoasca oferta serviciilor, produselor realizate in cadrul acestora si avantajele pe care le pot avea in baza Legii 448/2006;
Comunitatii iesene – care poate achizitiona produse realizate in cadrul acestor structuri de economie sociala direct de la targ.

Conditii de inscriere:
Solicitantii vor completa formularul on-line de inscriere disponibil pe adresa www.unitatiprotejate.ro sectiunea „Targul national al unitatilor protejate”, pana in data de 26 octombrie 2010.
De la fiecare institutie se pot inscrie maximum 4 persoane, numarul total de participanti la targ fiind de 200 de persoane.

Termenul limita de realizare a selectiei este 1 noiembrie 2010, rezultatul urmand a fi comunicat pe mail de catre echipa de proiect fiecarui aplicant.

Optiuni la inscriere:
Participarea la sesiunile de lucru pe teme legate de economia sociala – atat in calitate de lectori cat si ca auditori;
Participarea cu standuri de prezentare produse si servicii, cu posibilitatea de vanzare;
Participare unei singure persoane/institutie la business – dinner ce va fi organizat in seara zilei de 4 decembrie in scopul realizarii legaturii intre oameni de afaceri si reprezentantii structurilor de economie sociala participanti la targ.

Costurile pentru serviciile de cazare, masa si standurile pentru expunerea produselor vor fi asigurate gratuit de catre organizatori, ele fiind acoperite prin finantarea proiectului. Doar costurile de transport vor fi suportate de catre fiecare participant.

Evenimentul va beneficia de o foarte buna promovare in comunitate pentru a atrage cat mai multi cumparatori la targ. Ambianta de sarbatoare va fi intregita prin prezenta unor artisti locali care vor interpreta colinde si a unui invitat care va realiza face-painting gratuit copiilor ce viziteaza targul.

Targul National al Unitatilor Protejate, editia 1 este realizat in cadrul proiectului „Primul pas spre o viata independenta”, derulat de ADV Romania in parteneriat cu Directia Generala Protectia Persoanelor cu Handicap – MMFPS si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, axa prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale” .

Va asteptam la eveniment pentru a construi impreuna primii pasi in economia sociala!

Detalii cu privire la eveniment pot fi obtinute de pe pagina de site www.unitatiprotejate.ro , tel. 0232/275568; 0757110242; mail manuela@alaturidevoi.ro , persoana de contact – Manuela Iftimoaei, Director Programe.
office@alaturidevoi.ro
http://www.alaturidevoi.ro

Go to Top