window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

INVITATIE la a IX-a editie a Salonului National de Optica si Optometrie (SNOO) / Brasov / 4-6 iunie 2010

INVITATIE la a IX-a editie a Salonului National de Optica si Optometrie (SNOO), Brasov, 4-6 iunie 2010 unde 30 de firme din domeniul distributiei de articole optice si echipamente vor expune ultimele noutati din domeniu pe o suprafata de peste 1000 metri patrati de standuri

Va invitam sa vizitati Salonul National de Optica si Optometrie (SNOO) unde intre 4 si 6 iunie 2010 cele mai importante societati romanesti din domeniul distributiei de articole optice si echipamente vor expune ultimele noutati din domeniu. SNOO se va desfasura in premiera n Brasov Business Park, un modern centru de afaceri situat pe strada Ionescu Crum nr.1, la intrarea in Brasov venind pe Calea Bucuresti, langa Hotel Cubix.
Cocktail SNOO 2010
La Cocktail-ul din seara de sambata, 5 iunie 2010, atat vizitatorii, profesionisti din domeniul opticii si optometriei, cat si expozantii se vor relaxa impreuna in compania noului program interactiv conceput special pentru agrementarea acestui eveniment si care va include o intalnire simpatica cu indragita actrita Stela Popescu, o expozitie a pictorului Bogdan Andrei si o seara de dans. Cocktail-ul se va desfasura in sala special amenajata in incinta Brasov Business Park, chiar langa hala expozitionala.
Seminar interactiv OPTICA MOBILA
Vineri la ora 14 va incepe un seminar interactiv avand ca tema principalele probleme care ne preocupa n aceasta perioada, in primul rand OPTICA MOBILA. Invitati de onoare la seminar vor fi D-l. Dr. Wolfgang Cagnolati, Presedintele Consiliului European de Optometrie si Optica (ECOO), D-l. Dr. Cristian-Anton Irimie, Secretar de Stat in Ministerul Sanatatii si D-l. Stelica Nicula, Director la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC).
Revista OPTICA MAGAZIN
La deschiderea SNOO 2010 va avea loc lansarea primului numar al revistei trimestriale editata de Patronatul Optica, Optica Magazin. Revista va fi un forum progresiv de informare ce isi doreste sa prezinte informatii si noutati interesante atat pentru profesionistii din acest sector cat si pentru publicul larg. Optica Magazin va fi principala sursa de informatii referitoare la problemele opticii si optometriei din jurnalistica romneasca.
TOMBOLA EXTRAORDINARA
2010 este primul an in care Patronatul Optica organizeaza o tombola cu premii pentru profesionistii din domeniul opticii si optometriei.
Marele Premiu SNOO 2010, in valoare de 1.000 Euro, consta dintr-o excursie profesionala pentru 2 persoane la Paris in perioada SILMO, salonul mondial de optica ce organizeaza in fiecare toamna festivitatea de decernare a trofeelor SILMO d`Or, sinonimele premiilor Oscar din cinematografie.

George Moisescu, Director Executiv
Mobil: (0751) 380 647
patronatul.optica@gmail.com
http://www.patronatuloptica.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top