window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

INVITATIE LA CEAI SI DANS IRLANDEZ - IRISH PARTY 16 septembrie 2011De Park(ing) Day aducem Irlanda in centrul Bucurestiului – STEYsha School of Irish Dance si Travel & Study Ireland, cu sprijinul Ambasadei Irlandei propun o petrecere irlandeza la iarba verde, cu ceai, prajituri traditionale si dans.

La ce sa te astepti?

Pe 16 septembrie, intre orele 10:00 si 17:00, vino la standul nostru din parcarea Unirii (magazinul Unirea, aripa Calarasi) pentru a afla mai multe despre Irlanda, dansul irlandez si posibilitatile de a studia in tara de smarald, pentru a asculta muzica irlandeza si a gusta ceaiul si prajiturile traditionale irlandeze oferite de Travel&Study Ireland . Tot aici vei putea sa te transformi in leprechaun – spiridus irlandez, sa-ti facem poze si sa te inscrii la newsletter-ul despre toate evenimentele „Irish” din Bucuresti si din restul tarii .

Dupa ora 17:00, pe covorul verde de gazon, grupul de scena al STEYsha va face o demonstratie de dans irlandez traditional si modern, apoi vei putea sa te alaturi tuturor dansatorilor, cursantilor scolii si celorlati participanti la PARK(ing) Day intr-un dans social irlandez – ceili, cu ajutorul instructorilor STEYsha. Te asteptam sa ne bucuram impreuna in stil „Irish”!

Persoane de contact

Carmen Cristal / Travel & Study Irealnd / 0744 509 098 / info@travelandstudyireland.ro

Mara Cernat – STEYsha School of Irish Dance / 0740 680 805 / steysha.irishdance@gmail.com

Go to Top