window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Urmare a solicitarilor primite dupa seminariile din 2008 si 2009, WTC Bucureti lanseaza editia a IV a Managing the Manager’s Agenda, aceasta urmand sa aiba loc in 11 iunie 2010 la sala Seoul din Centrul de Conferinte.

Odata cu schimbarile globale generate de recesiunea economica, asistam la numeroase transformari la nivelul pietei fortei de munca. Profesiunea de secretara este, poate, una dintre meseriile care a cunoscut transformari semnificative.

Asa cum spunea si Prof. Mircea Malita uneori ,,e mai usor sa gaseti un expert sau un strateg decat o secretara buna. Si aceasta pentru ca eficienta activitatii de secretariat implica atat competente strategice cat si expertize in domenii din cele mai diverse, de la activitatea specifica a companiei/ institutiei in care activeaza asistent managerul, la discipline conexe precum: cultura companiei, comunicarea de brand, marketingul, resursele umane, etc.

Motivul acestor schimbari este generat in primul rand de aparitia noilor tehnologii informationale si comunicationale ce, pe de o parte ,,secretarizeaza in mod eficient o parte din activitatea managerului, iar pe de alta parte, prin accesul la informatii si aportul la actul decizional, face ca activitatea secretariatului sa capete o conotatie manageriala.

In consecinta, in actualul context socio-economic, este clar ca succesul profesional poate fi asigurat sau maximizat numai prin dezvoltarea profesionala continua si adecvata.

In acest sens, WTC Bucuresti si Think Creative propun editia a IV-a a seminarului interactiv privind importanta asistent managerului in dezvoltarea companiei in data de 11 iunie 2010 in vederea completarii bagajului de cunostiinte cu competente de tip strategic si managerial ce schimba profilul traditional al secretarei (asistent managerului).

Introducerea unor notiuni si competente din domenii conexe precum: teoria comunicarii, relatiile publice, brandingul, publicitatea, marketingul, managementul de proiect, managementul timpului, managementul resurselor umane, au ca scop definirea unui nou profil al asistent managerului in concordata cu nevoile economiei globale, in noul context al adaptarii noastre la cerintele Uniunii Europene.

Participantii vor primi certificate de atestare a prezentei la seminar.

Termen limit de inscriere luni 24 mai 2010 ora 12, in limita a 30 de locuri.

Locatia: World Trade Center Bucuresti, Centrul de Conferinte, sala Seoul

Persoana de contact : Nicoleta Manu, Coordonator Eveniment

Tel: 021 202.44.54
nicoleta.manu@wtcb.ro

2014-01-29T13:56:25+02:0003 mai 2010|Categories: business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA|
Go to Top