Ion Paladi da start turneului “Dorul Basarabiei”

Îndrăgitul interpret de muzică populară Ion Paladi, pregătește de sărbători un frumos turneu în 5 capitale europene. Impreună cu maestrul Nicolae Botgros și cele mai cunoscute personalități ale lumii artistice: Lidia Bejenaru, Corneliu și Cristian Botgros vor aduce cântecul de acasă în Lisabona, Madrid, Paris, Londra și Atena.

Ion Paladi este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară din Moldova și de peste Prut. În România artistul este invitat și așteptat în fiecare săptămână pentru a susține spectacole sau recitaluri în emisiuni. O dată-n viață” la TVR1, “Răzvan și Dani” Antena 1, “Wow BIZ” Kanal D sunt doar câteva dintre aparițiile sale pe micul ecran din luna decembrie.

Săptămîna trecută a fost invitat să cânte la București, Galați, Suceava, Sibiu și Alba Iulia de ziua Romaniei, iar pentru weekend artistul are agenda plină de invitații în emisiuni “La Maruță Pro TV”, Național Tv „Să vă amintiți Duminică”, Favorit Tv și filmări pentru revelion la Etno Tv.

Amintim că la începutul anului 2013, artistul Ion Paladi a avut un turneu de excepție la Chișinău, Iași și Paris. Concertele au ținut cu sălile pline, iar la Paris publicul a stat în picioare, ca să-l asculte pe interpret.

Concertele din turneul European implică și lansarea celui de-al doilea album “Dorul Basarabiei” imprimat cu Orchestra Lăutarii.

Mai multe informații despre Ion Paladi aici:

http://www.facebook.com/paladi.ion

www.ionpaladi.md

Mai multe informații despre Sens Music aici:

http://www.facebook.com/sensmusicofficial

http://sensmusic.md

Go to Top