window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

O vizita neasteptataArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti va invita pe 28 si 29 iunie, de la ora 20.00, la spectacolul O vizita neasteptata, care va avea loc la Club La Scena (Calea Calarasilor nr. 55).

Intr-un timp si un spatiu real contemporan, cu iz parizian, elementele suprarealismului isi fac aparitia, accentuand naturaletea vietii. Ce este mai firesc si mai uman, decat asumarea si impacarea cu sinele in fata mortii? O astfel de experinta meditativa, transpusa artistic pe scena prin intermediul unor personaje complexe, se intalneste in spectacolul “O vizita neasteptata”.

In epoca actuala, cei mai vizati de discriminare sunt oamenii diagnosticati seropozitiv HIV/SIDA, cat si cei cu o alta orientare sau identitate sexuala. Excentricul actor Cyrille, homosexual si seropozitiv isi joaca ultimul act al vietii intr-un salon de spital. Aici el este acceptat si ii accepta pe cei din jurul lui, care nu-i ofera clipe de compatimire sau teama de sfarsit.

Distributia: Ionel Mihailescu, Nicodim Ungureanu, Georgiana Saizescu, Magda Catone, Axel Moustache, Adrian Draganescu, Florin Fratila

Scenografia: Suzan Suliman

Costume: Suzan Suliman si Maria Constantinescu

Muzica: Adrian Fundescu

Traducerea: Paula Voicu

Videoclip si grafica: Daniel Mihai Constantinescu

Biletele pot fi achizitionate la pretul de 15.90 lei de la Casa de Bilete ArCuB (Strada Batiste nr. 14), iar in ziua spectacolului de la Clubul La Scena. Intrarea se face in ordinea sosirii, locurile nefiind numerotate.

Detalii pe www.arcub.ro si www.facebook.com/ArCuB

Persoana de contact:

Madalina Negrea

0728.100.209

Go to Top