În al nouălea episod din al treilea sezon al emisiunii de satiră, care se difuzează luni, 3 decembrie, de la ora 22.00, Viorel Dragu are „doi invitați la preț de unul”: Ionuț Bodonea și Andrei Lăcătuș (Shurubel). Cei doi realizatori de matinal dau din casă de la metode inovatoare de a face duș până la ce le doresc rivalilor lor, Buzdugan și Morar.

„Pentru mine, cea mai mare provocare în a mă trezi zilnic ora la 05.15 este să nu o trezesc pe logodnica mea. Sună alarma, o opresc imediat. Apoi mă duc în baie, trebuie să fac duș, dar să nu se audă. Știi cum faci duș ca să nu se audă? Faci duș în genunchi, apa cade de mai jos, impactul cu cada e mai mic și te și rogi în același timp”, explică Shurubel. Replica lui Ionuț nu întârzie să vină: „Pentru noi face el duș dimineața mai mult. Eu acum mă miram – nu știu cum de eu nu o trezesc niciodată pe logodnica ta”.

„Eu sunt nașpa la petreceri cu vedete. Ne mai invită casele de discuri. Ținta mea principală e Marius Moga. De câte ori mă întâlnesc cu Marius Moga, tot timpul sunt beat. Nu există seară în care să mă întâlnesc cu Marius Moga și să nu fiu beat. Am un fix să îi explic diferența dintre «Vocea României» și originalul «The Voice», că publicul de la noi nu e pregătit pentru tipul ăsta de muzică, că e prea mult rock, deși eu sunt rocker”, detaliază Shurubel.

Cât despre rivalii lor, Buzdugan și Morar, Ionuț și Shurubel așteaptă cu încredere ca acești realizatori să îmbătrânească destul de mult, „ca să putem și noi să fim pe locul întâi”.

O emisiune 100% autohtonă

Al treilea sezon al emisiunii de satiră a debutat în octombrie pe Comedy Central. Fiecare dintre cele 10 episoade – durata unuia rămâne de 30 de minute – va putea fi văzut în reluare miercuri, de la 11.30, vineri, de la 22.00, sâmbătă, de la 21.00 și duminică, de la ora 23.00.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

Formatul emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale.

 Show de seară cu Viorel Dragu se difuzează în fiecare luni, de la ora 22.00, la Comedy Central. Miercuri de la 11.30, vineri de la 22.00, sâmbătă de la 21.00 și duminică de la ora 23.00 se va difuza reluarea