window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

”Jazz Night” cu Luiza Zan, Nicolas Simion si Ciprian Pop la Godot Cafe-Teatru

  • ”Jazz Night” cu Luiza Zan, Nicolas Simion si Ciprian Pop la Godot Cafe-Teatru

 ”Jazz Night” cu Luiza Zan, Nicolas Simion si Ciprian Pop la Godot Cafe-TeatruSâmbătă, 20 octombrie, la ora 22:00, Luiza Zan cântă alături de saxofonistul Nicolas Simion și de chitaristul Ciprian Pop, la Godot Cafe-Teatru.

Luiza Zan, una dintre marile voci ale jazz-ului românesc, desemnată „Muzicianul anului 2011” în cadrul ultimei ediții a Galei Premiilor de Jazz, revina pe scena Godot Cafe-Teatru. Alături de ea vor concerta Nicolas Simion, muzician de renume internaţional admirat pentru calitățile sale de compozitor, aranjor și poli-instrumentist improvizator la saxofoane, bass-clarinet şi taragot, și chitaristul Ciprian Pop, un tânăr și talentat acompaniator și armonist. Trioul va anima sala de pe Blănari nr.14 sâmbătă, 20 octombrie, începând cu orele 22:00, într-un concert intitulat simplu „Jazz Night”.

Luiza Zan este solistă, compozitoare, textieră şi profesoară de jazz vocal la Universitatea de Muzică din Bucureşti. Pe scenă, impresionează prin apariţiile discrete, elegante şi prin vocea caldă, pătrunzătoare, cu modulaţii şi tranziţii fluide de la un stil muzical la altul. În cei 25 de ani de carieră, a câştigat numeroase premii la festivaluri naţionale şi internaţionale (Montreux Jazz Festival în 2003 şi 2004, Gala Premiilor de Jazz organizată de Radiodifuziunea Română în 2004), cântând alături de nume importante ale muzicii precum Rick Condit (saxofonistul Ellei Fitzgerald), Mircea Tiberian, Romeo Cosma, Ion Baciu Jr., Armen Donelian, Jurgen Bothner, Arthur Balogh, Vlaicu Golcea, Vlad Popescu, Sorin Romanescu, Electric Brother sau Dj Vasile. În 2011, alături de artişti din România şi Statele Unite, a pus bazele proiectului Synergy: An Independent Romanian-American Music Experience, promovat printr-un turneu naţional.

 

 

Godot Cafe-Teatru propune un concept unic, îmbinând fizionomia unei cafenele cu cea a teatrului clasic. Este un spaţiu multicultural elegant, cu atmosferă interbelică, dotat cu scenă, cortină şi pian. Un loc în care pur şi simplu te simţi bine. Dedicat exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezintă în fiecare seară spectacole de teatru contemporan, concerte, impro-show-uri, proiecţii de film sau expoziţii de fotografie. Din noiembrie 2010, când şi-a deschis porţile, Godot a fost gazda unui număr impresionant de artişti care au susţinut spectacole şi concerte cu sala plină. La Godot, cafeaua se serveşte alături de artiştii preferaţi, în fiecare zi, pe Str. Blănari nr. 14.

Godot Cafe-Teatru | Str. Blanari 14 | 0736 41 42 44 | 021.316.16.82 | contact@godotcafeteatru.ro | godotcafeteatru.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top