Jazz&Tango pentru plantarea Padurii Copiilor!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, fundatii / asociatii / ONG-uri, social/Jazz&Tango pentru plantarea Padurii Copiilor!

Forest Jazz&Tango - Jazz&Tango pentru plantarea Padurii CopiilorLuni, 5 decembrie 2011, asociatia ViitorPlus invita iubitorii de muzica buna şi dans sa participe la evenimentul “Forest Jazz&Tango”,  un concert caritabil pentru strangerea de fonduri necesare plantarii Padurii Copiilor.

„Forest Jazz&Tango” va avea loc luni, 5 decembrie, in Spice Club din Bucuresti, incepand cu ora 19:00 si isi doreste sa sustina cauza „Padurea Copiilor” prin strangerea de fonduri. Invitatii speciali ai evenimentului sunt Luiza Zan(voce) şi Edi Jak Neumann (saxofon, sampler), Irina Sarbu si Alex Man, Jezebel si Puiu Pascu (claviaturi), Tudor Anghelescu.

Pe langa acordurile de jazz şi tango, participanţii vor asista la demonstraţii de tango argentinian şi vor putea chiar invaţa cum sa danseze tango de la Scoala de dezvoltare culturala Magisteria. Organizatorii au mai pregatit o tombola cu premii speciale, plus un silent auction cu obiecte hand-made.

Intrarea la concert se face pe baza unei donatii de 20 de lei pentru proiectul “Padurea Copiilor”. Biletele pot fi achizitionate online pe site-ul www.viitorplus.ro/doneaza, de la  sediul asociatiei ViitorPlus (Str. Sperantei 27, ap.1, sector 2) sau in seara evenimentului. ViitorPlus incurajeaza contribuţia donatorilor şi sponsorilor pentru atingerea obiectivului de 30.000 de puieţi prin donaţii online pe www.viitorplus.ro/doneaza.

“Padurea Copiilor” este un nou proiect ViitorPlus, dezvoltat sub umbrela programului „Adopta un copac!”, cu scopul de a planta si ingriji cate un puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania. Pentru inceput se doreşte plantarea a 30.000 de puieţi, cate unul pentru fiecare nou-nascut din Bucureşti. Pana acum, au fost stranse fonduri pentru plantarea primilor 7.500 de puieţi. Mai multe informatii despre proiect pot fi gasite pe www.viitorplus.ro/padureacopiilor.

Evenimentul este organizat de ViitorPlus-asociatia pentru dezvoltare durabila, partener principal fiind Spice Club. Alţi parteneri ai evenimentului: Scoala de dezvoltare culturala Magisteria, Scolile “Lucian si Monica” si “Casa de tango”.

Go to Top