window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Jim Bagnola, din nou in Romania pentru o noua sesiune de ”Leading is everybody’s business” / Timisoara / 11 aprilie 2011 si Cluj Napoca / 13 aprilie 2011

Trainer-ul international in leadership, Jim Bagnola, va sustine workshop-ul Leading is everybodys business in 11 aprilie la Timisoara si in 13 aprilie la Cluj Napoca. Evenimentul este organizat de catre Human Performance Development International (HPDI) si se adreseaza tuturor managerilor si antreprenorilor aflati in pozitie de conducere, care isi doresc sa aduca schimbare organizatiei si mediului din care fac parte. In Cluj Napoca, evenimentul este organizat in parteneriat cu Scoala Internationala.

In cadrul workshop-ului, Jim Bagnola va surprinde detalii despre necesitatea de a dezvolta competentele necesare pentru ca angajatii sa devina lideri in cadrul organizatiei din care fac parte.

Discursul se va centra pe importanta liderului in cadrul unei organizatii, dar si pe cum modul in care liderul conduce oamenii si procesele din cadrul organizatiei influenteaza direct performanta acesteia.

Subiectele de discutie care vor fi abordate in cadrul workshop-ului vor raspunde la intrebari precum:
Care este diferenta dintre un lider si un manager?,
Cum poti sa maximizezi influenta liderul pentru o performanta mai crescuta?,
Care sunt cele 5 metode prin care ii putem influenta pozitiv pe ceilalti din cadrul organizatiei?, Cum devenim influenti in cadrul organizatiei, indiferent de pozitia ierarhica?,
Care este sursa celor 80% din problemele de la locul de munca?.

Jim Bagnola are o experienta de peste 30 ani ca trainer, coach si consultant si este specializat in Leadership, Stress Management, Customer Service, Coaching Skills si Change Management. Intreaga filosofie a expunerilor lui Jim se concentreaza pe conceptul de Professional Human BeingsTM, iar scopul acestuia este sa formeze profesionisti.

Lista clientilor internationali ai lui Jim Bagnola include NASA, NATO, U.S. Department of Defense, Shell Oil Company, Philips Electronics, Motorola, 3M, General Motors, Siemens si multi altii. In Romania, in cei 10 ani de prezenta, trainer-ul american a oferit consultanta Administratiei Prezidentiale, Allianz Tiriac, GFK, Lafarge, LEADERS Romania, McCann Erickson, OMV, TAROM si altor organizatii.

In prezent, Jim Bagnola este Senior Partner al firmei de consultanta The Leadership Group si figureaza in top 30 speakeri internationali in leadership, conform Leadership Gurus International, alaturi de John C. Maxwell, Tom Peters sau Stephen Covey.

HPDI este o companie romaneasca de consultanta, training si recrutare. Infiintata in 2001, compania il reprezinta cu succes pe Jim Bagnola in Romania, in fata a mii de persoane, si in fata a peste o suta de companii mari si foarte mari din Romania precum Vodafone, Orange, Marriott, Hilton, Radisson, Siemens, Solectron, Flanco, Fundatia Leaders, Aiesec, etc.

Mai multe informatii despre Jim Bagnola si despre workshop-ul Leading is everybodys business din 11, respectiv 13 aprilie puteti gasi accesand www.jimbagnola.ro.

Petru Pacuraru | 0723250355
pr@hpdi.ro
http://www.jimbagnola.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top