window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Job Cocktail – Targ de joburi la Galati / Galati / 3-5 mai 2010

Au ramas mai putin de 3 zile pana la Job Cocktail Cel mai mare eveniment de cariera si antreprenoriat din Galati adresat studentilor, absolventilor dar si persoanelor cu experienta de peste 10 ani isi va deschide portile pe data de 3 mai in incinta Universitatii Dunarea de Jos.
Daca nu ti-ai gasit inca locul de munca potrivit pentru tine atunci Job Cocktail iti ofera posibilitatea ca pe durata a 3 zile (3 5 mai) sa vii sa vezi care sunt joburile disponibile in Galati si Braila.

Program vizitare targ de joburi:
Luni Marti orele 10.oo 17.oo,
Miercuri orele 10.oo 13.oo
Studentii, absolventii si persoanele cu experienta cu varsta pana in 40 de ani vor putea alege din cocktailul de joburi, cel potrivit nevoilor individuale – job full time, job part time, burse private, stagii de practica nationale si internationale din domenii precum: management, management hotelier, industria alimentara, inginerie, operatori call center, dezvoltatori de software, vanzari, armata.
Pentru detalii suplimentare va invitam sa accesati pagina www.jobcocktail.ro
Evenimentul se va desfasura pe durata a trei zile 3 5 Mai, la Universitatea Dunarea de Jos din Galati, timp in care tinerii vor interactiona cu companiile locale, nationale si multinationale sau vor putea participa la workshopurile oferite gratuit.
C.V.-urile participantilor vor fi procesate intr-o baza de date care mai apoi va fi oferita companiilor participante. Astfel, tinerii vor avea sansa sa fie contactati chiar si dupa terminarea targului de joburi.
Go&Go media grup doreste ca Job Cocktail sa fie liantul dintre dorinta tinerilor de a-si gasi un job pe aria lor de interes si nevoia companiilor de a avea angajati bine pregatiti.
Toate joburile cat si ofertele de burse si stagii de practica vor putea fi regasite la www.jobcocktail.ro dar si in paginile revistei de oportunitati si timp liber Job Magazin, care se va distribui gratuit la eveniment si va fi publicata online la www.jobmagazin.ro

Luminita Oancea
Coordonator PR & Adv
Go & Go media grup
0731 023 328
www.jobcocktail.ro
www.jobmagazin.ro
office@jobcocktail.ro
http://www.jobcocktail.ro

2013-12-02T20:14:49+02:0030 aprilie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, resurse umane, targuri / expozitii|Tags: , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top