window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Faima, bani, masini Ferrari, o viata de vis Joey Kramer, bateristul trupei Aerosmith, le are pe toate. Hit Hard: A Story Of Hitting Rock Bottom At The Top, autobiografia sa, povesteste insa cu mult curaj cum s-a luptat si a reusit sa scape de depresie si, in acelasi timp, sa apara cu success pe scena alaturi de Aerosmith. Turneul Cocked, Locked, Ready to Rock ii aduce pe greii rockului american in premiera in Romania, pe 18 iunie, la Romexpo, intr-un concert Events.

Inca din prima zi a existentei Aerosmith, Joey Kramer a fost cel care a impus ritmul trupei. Autobiografia sa nu este un simplu set de memorii rock & roll. Intre copertile cartii se regasesc in premiera povestile de razboi din sanul trupei; cartea ilustreaza in acelasi timp dinamica interna a grupului, care si acum, dupa 40 ani de cariera, reuseste sa emane aceeasi furie creativa nesecata. Hit Hard: A Story Of Hitting Rock Bottom At The Top pune pe masa istoria unui star rock care a gasit puterea sa-si recunoasca dependenta serioasa de alcool si droguri. Este o carte despre ani de depresie acuta si de caderi nervoase chiar la apogeul succesului Aerosmith. In timpul turneului mondial din 1997, un turneu sold-out in foarte scurt timp, Joey a dezvaluit intr-un interviu lupta continua pe care o ducea impotriva depresiei. Numarul de mesaje de incurajare venite din partea fanilor si din partea celor care sufereau de aceeasi conditie a fost covarsitor; ele l-au motivat sa lupte pentru a trece peste asta.

Atunci cand nu bate la tobe, Joey poate fi vazut adesea jucandu-se pe drumurile de tara in Ferarri-ul sau. Joey a fost cel care a inventat numele trupei in 1973; potrivit biografiei Aerosmith, Walk This Way, Kramer era de multe ori cel care se ocupa inclusiv cu recuperarea banilor pe care trupa ii avea de incasat. Fiul lui Joey, Jesse, canta la acelasi instrument ca si tatal sau. Jesse a tinut locul tatalui sau in mai multe reprezentatii sustinute de Aerosmith in 2005, in timp ce Joey isi revenea dupa o febra musculara dobandita in timpul concertelor. Una dintre fostele prietene ale lui Joey este mama lui Rob Bourdon, bateristul Linkin Park, care a declarat in multiple dati ca este influentat de stilul lui Kramer.

Turneul european Aerosmith Cocked, Locked, Ready to Rock incepe pe data de 10 iunie in Suedia si va traversa tari precum Marea Britanie, Spania, Olanda, Franta. Biletele la concertul din Bucuresti, la pretul de 140 lei Gazon B, 190 lei Gazon A, 330 lei Golden Ring si 590 lei tribuna VIP (locuri pe scaune) pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56.

Parteneri media: Prima TV, Kiss TV, Kiss FM, Sapte Seri, Libertatea, Viva, Joy, Elle, Avantaje, Popcorn, VIP, Autoexpert, FHM, Esquire, Rebus, News Outdoor, Flu.ro, Metropotam.ro, Apropo.ro, Acasa.ro, Maximum Rock, Best Music, Metalhead, Muzicabuna.ro, Iconcert.ro, Monden.info, Okazii.ro, Eva.ro, So Fresh, Port.ro. Parteneri: Getmusic.ro, Sony Nova Music, Media Image, Comunicatedepresa.ro, ROI Media. Berea Oficiala: Ciuc.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990 / 0730 026 742, aa@events.ro sau accesati www.aerosmith.com.

Events Telefon 021 311 50 63
Bd. Lascar Catargiu, nr 15 A Fax 021 311 50 65
Bucuresti, sector 1 E-mail events@events.ro
Romania Web www.events.ro
events@events.ro
http://www.events.ro

2014-01-29T14:00:27+02:0005 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA|
Go to Top