• Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

JTI a primit certificarea Institutului Top Employers in Romania si Europa, in 2014. Aceasta importanta recunoastere demonstreaza orientarea JTI catre dezvoltarea oamenilor, precum si conditiile excelente asigurate de companie angajatilor.

Top Employers Institute atesta standardele ridicate aplicate de JTI in ceea ce priveste cursurile de pregatire profesionala, dezvoltarea carierei si cultura organizationala, categorii care au obtinut cele mai bune punctaje: 91,7%, 81,1%, respectiv 79,5%.

 

Potrivit cercetarii, JTI Romania asigura conditii exceptionale angajatilor, cultiva si dezvolta talentul la toate nivelurile organizatiei, impunandu-se ca lider in domeniul resurselor umane. Top Employers evidentiaza ca JTI Romania dezvolta in permanenta practicile sale in calitate de angajator. Reputatia JTI Romania si modul responsabil in care actioneaza fata de societate si comunitatea in mijlocul careia isi desfasoara activitatea reprezinta elemente esentiale in crearea unui sentiment de apartenenta pentru angajati.

Monica Vijeu, Human Resources Director JTI Romania, Moldova & Bulgaria, a declarat: „Inca din momentul in care JTI a demarat afacerea ii Romania, am inceput sa construim o cultura organizationala puternica, pornind de la valorile noastre. Oamenii au fost intotdeauna principalul motor al  cresterii afacerii. Cu ajutorul dedicarii si angajamentului lor, compania a reusit sa isi indeplineasca obiectivele, actionand in acelasi timp responsabil fata de consumatori, angajati, actionari si societatea in care operam. Toate acestea au contribuit la recunoasterea primita din partea Top Employers.”

Charlie Cunningham-Reid, General Manager JTI Romania, Moldova & Bulgaria a adaugat: „JTI România este mândra sa faca parte din comunitatea exclusiva si de renume international Top Employers Europa. Aceasta certificare ne impulsioneaza sa continuam dezvoltarea JTI ca loc de munca preferat, dar si a oamenilor nostri. Dat fiind ca mediul de afaceri se afla in continua schimbare, si angajatii nostri trebuie sa evolueze permanent.”

Anul trecut, JTI a sarbatorit 20 de ani pe piata locala, fiind una dintre primele companii multinationale stabilite in România.

JTI a fost recunoscuta in 25 de tari la nivel global, cum ar fi Austria, Belgia, Danemarca, Franta, Germania, Olanda, Suedia, Elvetia, Marea Britanie, de catre Institutul Top Employers, pentru excelenta in resurse umane. Pe 11 martie, JTI  a fost inclusa in Top 3 Employers Europe. Rezultatele cercetarii Top Employers au fost confirmate de un audit independent condus de Grant Thornton.

„Numarul birourilor JTI certificate de Top Employers s-a dublat fata de anul trecut”, a declarat Jörg Schappei, Human Resources Senior Vice President JTI. Dl. Schappei a explicat cum armonizarea proceselor si a instrumentelor de business a reprezentat o parte importanta in sprijinirea politicii de resurse umane a JTI: „Managementul talentelor – oamenii potriviti in functiile potrivite – este fundamental pentru strategia noastra. Am stabilit cele mai inalte standarde pentru companie in materie de recrutare, cursuri, dezvoltare si planuri de succesiune. In ultimii ani, am investit resurse semnificative pentru a asigura consistenta si transparenta practicilor HR. Angajatii nostri se afla in centrul acestei abordari, care este sustinuta de o platforma online, devenita un instrument eficient pentru managementul echipelor si al carierei.”

Thomas McCoy, noul President & CEO JTI, considera ca strategiile HR influenteaza semnificativ modul in care se simt angajatii in organizatie, ce fac si cum fac. Acestea au impact asupra dedicarii si entuziasmului angajatilor in indeplinirea misiunii si obiectivelor companiei: „Angajatii nostri sunt ambasadorii nostri. Ei construiesc reputatia JTI in calitate de angajator. Certificarea Top Employers reprezinta un tribut adus dedicarii si muncii lor intense”.

###

Pentru a afla mai multe despre Institutul Top Employers si certificarea Top Employers puteti accesa: www.top-employers.com.

JTI este membra a Grupului Japan Tobacco (JT), unul dintre cei mai mari producatori mondiali de produse din tutun. JTI comercializeaza marci renumite pe plan international precum Winston, Mevius si Camel. Portofoliul companiei include si marcile internationale Benson & Hedges, Silk Cut, Sobranie of London, Glamour si LD. Avand sediul central la Geneva, Elvetia, JTI are circa 27.000 de angajati si operatiuni in 120 de tari. Pentru mai multe informatii, vizitati www.jti.com.

Go to Top