Julio Iglesias a devenit "Cel mai de succes artist latin al tuturor timpurilor"

Unul din primii zece artisti care au vandut cele mai multe albume din lume, Julio Iglesias, a primit din partea Sony Music, premiul special ”Cel mai de succes artist latin al tuturor timpurilor”, in cadrul unei conferinte de presa la care a luat parte presa din intreaga lume, organizata la Hotelul Dorchester din Londra.

Premiul, acordat pentru cele peste 300 de milioane de albume vandute, a fost prezentat de Doug Morris, CEO Sony Music, impreuna cu Edgar Berger, Presedinte & CEO Sony Music International, and Afo Verde, Presedinte si CEO al Sony Music Iberia Latina.

Prezentarea a avut loc inaintea celor doua spectacole ale lui Julio Iglesias la Royal Albert Hall din Londra, unde a aparut pentru prima data in urma cu peste 30 de ani, in 1982.

Julio Iglesias a declarat: ”Sunt atat de bucuros sa primesc acest premiu, si in special in Londra, un loc in care are am adunat atat de multe amintiri, unde sunt inconjurat de foarte multi prieteni. As dori sa profit de aceasta ocazie si sa adresez un mare multumesc tuturor celor care au cumparat albumele mele de-a lungul anilor, precum si tuturor celor care au venit sa ma vada in concert. Ei au facut acest premiu posibil. Desi recunosc ca cel mai important premiu pe care l-am primit vreodata este dragostea oamenilor. „

Doug Morris, CEO, Sony Music a adaugat: ”Draga Julio, fara indoiala esti unul dintre cei mai dragi și de succes artisti din toate timpurile. Ești un talent ca nimeni altul, care continua sa emotioneze fani din intreaga lume. Nu m-am putut gandi la un alt destinatar vrednic pentru acest premiu special. „

Julio Iglesias, cantaretul legendar denumit de ”The Guardian” ”un maestru fermecator cu limba de aur”, la ultimul concert sustinut in Marea Britanie in anul 2003, apartine elitei superstarurilor internationale a caror popularitate trascende frontierele si barierele culturale.

Intr-adevar, Julio Iglesias este singurul vocalist care canta in 14 limbi, de la limba natala spaniola pana la alte limbi romantice, precum franceza, italiana si portugheza, germana si engleza, dar si japoneza, indoneziana si tagalog. Guinness World Records a recunoscut aceasta realizare unica si i-a atribuit statutul de cel mai bine vandut artist latin de sex masculin din lume, cu un premiu special obtinut in China anul trecut.

La inceputul anilor 80, Julio Iglesias a devenit un adevarat fenomen global pentru hiturile ”Quiereme Mucho”, si ”Amor and Hey!”. In 1982, artistul a sustinut 40 de concerte sold out in Las Vegas, iar in anul urmator 5 nopti consecutive la Royal Albert Hall, cea mai faiomoasa sala de concerte din Londra, locatie in care se va reintoarce saptamana aceasta pentru alte doua concerte sold out.

In vara acestui an, il vom putea revedea pe Julio Iglesias concertand si pe trei dintre scenele de spectacol din Romania. Show-urile sale se vor desfasura la Summerland Mamaia in data de 19 iulie, pe 20 iulie la Stadionul Siderurgistul din Galati, iar pe 22 iulie va evolua din nou pe scena de la Sala Palatului.

Julio Iglesias este cu adevarat un talent incomparabil, ale carui melodii de dragoste incanta vietile a sute de milioane de oameni de peste 45 de ani. Publicul din Romania va fi privilegiat, si va beneficia de un repertoriu special, ce va cuprinde cele mai indragite si ascultate melodii.

Cei care nu isi doresc sa rateze sansa unui concert memorabil semnat Julio Iglesias, isi pot procura din timp biletele pentru concertele din sezonul estival. Acestea sunt disponibile la preturi variabile in functie de locatie si de categoria de loc si pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet, de la punctele de vanzare bilete autorizate precum si online prin www.vreaubilet.ro.

Go to Top