Kaspersky Anti-Virus 2010 a obtinut rezultate foarte bune in testele realizate de AV-Comparatives

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/IT / comunicatii/Kaspersky Anti-Virus 2010 a obtinut rezultate foarte bune in testele realizate de AV-Comparatives

Kaspersky Anti-Virus 2010 a fost premiat de laboratorul austriac AV-Comparatives pentru rezultatele maxime obtinute in testele de analiza a capacitatilor de protectie proactiva.

Expertii laboratorului AV-Comparatives au evaluat performantele a 20 dintre cele mai populare solutii de securitate IT, punand accentul pe calitatea nivelului de protectie proactiva, in timpul scanarilor la cerere.
Produsele au avut bazele de date cu semnaturi neactualizate, de aceea au utilizat pentru detectie modulul de analiza euristica statica si semnaturile extinse specifice familiilor malware deja cunoscute. Expertii AV-Comparatives au folosit un set de 27.000 de mostre noi de malware pentru a evalua capacitatea solutiilor de a identifica amenintari informatice pentru care nu au semnaturi individuale.
Kaspersky Anti-Virus 2010 a fost una dintre primele trei suite, obtinand certificarea „Advanced+”, cea mai inalta distinctie oferita de laboratorul AV-Comparatives. Produsul a demonstrat o rata de detectie foarte buna a programelor periculoase cunoscute, nivelul rezultatelor fals-pozitive fiind nesemnificativ.
Certificarea „Advanced+” demonstreaza ca modulul de analiza euristica si tehnologiile proactive implementate in Kaspersky Anti-Virus 2010 ofera protectie completa in fata fluxului constant de noi amenintari informatice.
Kaspersky Anti-Virus 2010 si Kaspersky Internet Security 2010 au fost dezvoltate folosind cele mai noi tehnologii de securitate IT. Kaspersky Anti-Virus 2010 incorporeaza tehnologii de securitate de baza care si-au demonstrat eficienta prin protectia a milioane de utilizatori din ntreaga lume.

Despre Kaspersky Lab
Kaspersky Lab este cel mai mare producator de solutii de securitate informatica din Europa si locul patru la nivel mondial.Compania ofera unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejeaza utilizatorul de virusi, spyware, crimeware, hackeri, phishing si spam. Produsele Kaspersky detin o rata superioara de detectie, avand cel mai rapid timp de raspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, retele de mari dimensiuni si sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltata de Kaspersky este utilizata la nivel mondial in produsele si serviciile furnizorilor de top ai solutiilor de securitate de pe piata IT.
Pentru mai multe informatii, vizitati www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele stiri legate de malware, consultati www.securelist.com.

Andrei Savu
Premium Communication
e-mail: andrei.savu@premiumpr.ro
tel: 0747.303.093

Ionut Tecuceanu
Premium Communication
e-mail: ionut.tecuceanu@premiumpr.ro
tel: 0755.060.117
office@kaspersky.ro
http://www.kaspersky.ro

2014-02-11T18:32:53+02:0019 iulie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii|Tags: |
Go to Top