window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Kaspersky Lab lanseaza Lab Matters, o serie de webcast-uri pe teme de securitate IT

Kaspersky Lab va realiza o serie de webcast-uri in limba engleza, intitulate Lab Matters, in care expertii companiei vor analiza si discuta cele mai importante subiecte si probleme de securitate informatica ale momentului. Acestea vor fi transmise online si vor putea fi vizionate de orice utilizator conectat la Internet.

Lab Matters este un proiect de tip „knowledge-base”, creat special pentru a informa publicul cu privire la cele mai noi tendinte din industria IT, evolutia malware-ului si avansul tehnologiilor de combatere a cibercriminalitatii. Gazdele dezbaterilor vor fi specialistii Kaspersky Lab, care vor acoperi o serie de subiecte interesante, precum masurile de protectie care trebuie luate atat de catre utilizatorii individuali, cat si de catre companii, pentru a se proteja impotriva tuturor tipurilor de malware, spam, phishing sau atacuri ale infractorilor cibernetici.

Webcast-urile Kaspersky Lab vor putea fi vizionate pe canalele Youtube www.youtube.com Si www.youtube.com

Expertii Kaspersky Lab se vor adresa atat utilizatorilor mai putin experimentati, cat si expertilor si administratorilor de retele. In primul episod al seriei de webcast-uri va fi abordat subiectul atacurilor cibernetice directionate. Astfel, publicul va invata ce este un atac directionat, ce urmaresc cibercriminalii prin lansarea lor, cum sa identifice amenintarile informatice specifice pentru astfel de tentative si, bineinteles, care sunt masurile de siguranta necesare pentru protectie.

Despre Kaspersky Lab
Kaspersky Lab produce si distribuie unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru
PC, care protejeaza utilizatorul de virusi, spyware, crimeware, hacker-i, phishing si spam. Produsele Kaspersky detin o rata superioara de detectie, avand cel mai rapid timp de raspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, retele de mari dimensiuni si sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltata de Kaspersky este utilizata la nivel mondial in produsele si serviciile furnizorilor de top ai solutiilor de securitate de pe piata IT.
Pentru mai multe informatii, vizitati www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele stiri legate de malware, consultati www.viruslist.com.

Andrei Savu
Premium Communication
e-mail: andrei.savu@premiumpr.ro
tel: 0747.303.093

Ionut Tecuceanu
Premium Communication
e-mail: ionut.tecuceanu@premiumpr.ro
tel: 0755.060.117
office@kaspersky.ro
http://www.kaspersky.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top