Kaspersky Lab va realiza o serie de webcast-uri in limba engleza, intitulate Lab Matters, in care expertii companiei vor analiza si discuta cele mai importante subiecte si probleme de securitate informatica ale momentului. Acestea vor fi transmise online si vor putea fi vizionate de orice utilizator conectat la Internet.

Lab Matters este un proiect de tip „knowledge-base”, creat special pentru a informa publicul cu privire la cele mai noi tendinte din industria IT, evolutia malware-ului si avansul tehnologiilor de combatere a cibercriminalitatii. Gazdele dezbaterilor vor fi specialistii Kaspersky Lab, care vor acoperi o serie de subiecte interesante, precum masurile de protectie care trebuie luate atat de catre utilizatorii individuali, cat si de catre companii, pentru a se proteja impotriva tuturor tipurilor de malware, spam, phishing sau atacuri ale infractorilor cibernetici.

Webcast-urile Kaspersky Lab vor putea fi vizionate pe canalele Youtube www.youtube.com Si www.youtube.com

Expertii Kaspersky Lab se vor adresa atat utilizatorilor mai putin experimentati, cat si expertilor si administratorilor de retele. In primul episod al seriei de webcast-uri va fi abordat subiectul atacurilor cibernetice directionate. Astfel, publicul va invata ce este un atac directionat, ce urmaresc cibercriminalii prin lansarea lor, cum sa identifice amenintarile informatice specifice pentru astfel de tentative si, bineinteles, care sunt masurile de siguranta necesare pentru protectie.

Despre Kaspersky Lab
Kaspersky Lab produce si distrib