window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Kaspersky Lab anunta lansarea in Romania a noii versiuni de Kaspersky Small Office Security (KSOS), suita de securitate pentru companii mici. Aceasta ofera protectie completa atat serverelor de fisiere, cat si statiilor de lucru care opereaza pe sisteme Microsoft Windows.

Kaspersky Small Office Security include un nou motor antivirus, cu o rata crescuta de detectie a malware-ului, foloseste resurse minime de sistem, se actualizeaza foarte usor si dispune de un sistem euristic de analiza pentru a bloca cele mai noi variante ale programelor periculoase. De asemenea, KSOS verifica informatiile primite prin intermediul canalelor de comunicare IM (ICQ Si MSN), pentru a detecta cod periculos sau link-uri ce directioneaza utilizatorul catre website-uri de phishing.

„Noua versiune a Kaspersky Small Office Security a fost dezvoltata special pentru a securiza in totalitate mediul de lucru din companiile mici”, spune Eugene Kaspersky, CEO Kaspersky Lab. „Aici ma refer la protectie impotriva tuturor categoriilor de malware, spam, precum si impotriva fraudelor online sau a scurgerilor de date. KSOS gestioneaza foarte eficient resursele sistemului si nu va interveni pentru a intrerupe angajatii din activitatile pe care le desfasoara”, completeaza Kaspersky.
Suita de securitate Kaspersky Lab pentru companii mici este simplu de utilizat si nu necesita cunostinte avansate in domeniul IT sau asistenta unui specialist pentru instalare si configurare. In acest sens, se remarca interfata prietenoasa de comunicare cu utilizatorul, care garanteaza accesul imediat la functiile si optiunile produsului.

Kaspersky Small Office Security este disponibila in varianta electronica in magazinul online al companiei (www.kaspersky.ro), dar si prin intermediul partenerilor Kaspersky Lab Romania (www.kaspersky.ro), incluzand toate componentele necesare unei instalari rapide. Gradul de configurare este pastrat la un nivel minim, deoarece setarile implicite sunt deja optimizate pentru mediul de lucru din companiile mici.
Noua versiune KSOS este compatibila cu sistemele de operare Microsoft Windows 7 si Windows Server 2008 R2.

Despre Kaspersky Lab
Kaspersky Lab produce si distribuie unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru
PC, care protejeaza utilizatorul de virusi, spyware, crimeware, hacker-i, phishing si spam. Produsele Kaspersky detin o rata superioara de detectie, avand cel mai rapid timp de raspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, retele de mari dimensiuni si sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltata de Kaspersky este utilizata la nivel mondial in produsele si serviciile furnizorilor de top ai solutiilor de securitate de pe piata IT.
Pentru mai multe informatii, vizitati www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele stiri legate de malware, consultati www.viruslist.com.

Andrei Savu
Premium Communication
e-mail: andrei.savu@premiumpr.ro
tel: 0747.303.093

Ionut Tecuceanu
Premium Communication
e-mail: ionut.tecuceanu@premiumpr.ro
tel: 0755.060.117
office@kaspersky.ro
http://www.kaspersky.ro

Go to Top