window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Kaspersky Lab lanseaza programul Secure-Mobile-Championship-2010, prin care ofera protectie gratuita smartphone-urilor suporterilor de la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud, pe toata durata turneului. Singurul lucru pe care aceStia l au de facut este sa acceseze www.kaspersky.com Si sa foloseasca licenta special creata pentru activarea Kaspersky Mobile Security 9 cu ocazia acestui eveniment.

Campionatul Mondial de fotbal este unul dintre cele mai importante turnee sportive de pe planeta. Mii de oameni se vor ndrepta spre Africa de Sud pentru a-Si sustine echipa favorita, iar alte cteva milioane vor viziona meciurile n baruri sau locuri special amenajate n centrele oraSelor. n acest context, nu poate fi dect foarte simplu pentru un suporter sa-Si piarda telefonul mobil sau sa devina victima a hotilor de buzunare n locurile aglomerate.
Cu ajutorul Kaspersky Mobile Security 9 instalat pe smartphone-ul oricarui suporter, terminalul poate fi blocat daca este furat sau pierdut. Datele de contact ale proprietarului vor fi afiSate pe ecranul telefonului blocat, permitnd oricarei persoane care l gaseSte sa-l returneze. De asemenea, locatia terminalului poate fi descoperita foarte uSor, daca telefonul include un modul GPS, iar daca SIM-ul este nlocuit, proprietarul va primi o notificare imediata cu noul numar de telefon.
Mai multe detalii despre functionalitatile solutiei Kaspersky Mobile Security 9 gasiti aici: http://kms.kaspersky.ro

Despre Kaspersky Lab
Kaspersky Lab produce si distribuie unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru
PC, care protejeaza utilizatorul de virusi, spyware, crimeware, hacker-i, phishing si spam. Produsele Kaspersky detin o rata superioara de detectie, avand cel mai rapid timp de raspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, retele de mari dimensiuni si sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltata de Kaspersky este utilizata la nivel mondial in produsele si serviciile furnizorilor de top ai solutiilor de securitate de pe piata IT.
Pentru mai multe informatii, vizitati www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele stiri legate de malware, consultati www.viruslist.com.

Andrei Savu
Premium Communication
e-mail: andrei.savu@premiumpr.ro
tel: 0747.303.093

Ionut Tecuceanu
Premium Communication
e-mail: ionut.tecuceanu@premiumpr.ro
tel: 0755.060.117
office@kaspersky.ro
http://www.kaspersky.ro

Go to Top