window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Kids Education, evenimentul primaverii in domeniul ofertelor educationale pentru copii

Kids Education 2015

A treia editie a evenimentului Kids Education va avea loc in perioada 18-19 aprilie, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Zeci de expozanti sau inscris deja la eveniment, pentru a prezenta vizitatorilor cele mai noi oferte din domeniul educatiei pentru copii.

FasTracKids, International Computer High School Bucharest si Scoala de Rock sunt doar cativa dintre expozantii ale caror oferte vor fi prezentate in cadrul Kids Education. Inscrierile raman deschise pana pe 6 aprilie.

”Kids Education incepe sa se contureze ca un brand in domeniul educatiei pentru copii . Faptul ca la acest eveniment sunt reunite zeci de astfel de oferte educationale e avantajos nu doar pentru parintii care vor sa ia o decizie informata, ci si pentru expozanti. Acestia au ocazia de asi prezenta cat mai atractiv ofertele si de a interactiona in mod direct, in doar doua zile, cu peste 10000 de vizitatori. In plus, oferim expozantilor ocazia de a face scurte demonstratii ale serviciilor oferite, in cadrul programului de pe scena Kids Education. ” a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

La KidsEducation pot participa gradinite, scoli, afterschooluri, edituri de carti pentru copii, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, dar si ONGuri, dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 214 ani.

Inscrierile la Kids Education se desfasoara in perioada 5 februarie 6 aprilie. Expozantii de la precedentele editii vor avea prioritate la alegerea standurilor. Pentru rezervarea unui stand puteti contacta organizatorii la office@jessco.ro .

Targul de oferte educationale Kids Education este organizat de firma Jessco Management.
Parteneri media: UrbanKid.ro, SuntParinte.ro și Intuitext.

Intrarea vizitatorilor este libera. Programul de vizitare poate fi consultat pe siteul evenimentului
http://kidseducation.ro/ .

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top