KIKI VAN BEETHOVEN se joaca la Muzeul National „George Enescu”

foto: Adriana Grand

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti va invita pe 11 si 18 noiembrie de la ora 19.00 la Muzeul National “George Enescu” sa vedeti spectacolul Kiki van Beethoven, de Eric Emmanuel Schmitt, in regia lui Alice Barb.

Textul este o monodrama, scrisa recent de Eric Emmanuel Schmitt; premiera mondiala a avut loc in decembrie 2010 la Paris, unde s-a bucurat de un succes fulminant. Traducerea a fost realizata de Irina Margareta Nistor. Decorul si costumele sunt creatia Adriana Grand. Regia, scenariul si ilustratia muzicala sunt semnate de Alice Barb. Interpretarea ii apartine actritei Simona Bondoc.

Kiki van Beethoven este o poveste absolut minunata despre tandrete si generozitate, despre prietenie si omenie, despre noi toti, incerand sa fim mai buni in fiecare zi. Fragmente din muzica lui Beethoven ne insotesc pe tot parcursul acestei povesti, el fiind de fapt personajul principal al piesei.

O poveste profunda, despre efectul muzicii clasice asupra noastra. O poveste despre Christine (Kiki), o doamna in varsta si prietenele ei, rezidente ale unei case de batrani, care descopera un bust al lui Beethoven si pornesc in cautarea muzicii lui, plecand, de fapt, in cautarea tineretii lor, a puterii de a iubi din nou. Pe parcursul acestei calatorii, isi recunosc durerile, spaimele, singuratatile, invata sa si le asume si sa mearga mai departe.

Fotografii: Adriana Grand

Biletele, in valoare de 15.90 lei, se pot gasi la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batiste nr.14) si la Muzeul National “George Enescu” ( Calea Victoriei nr. 141). Detalii pe www.arcub.ro

Persoana de contact:

Madalina Negrea

PR Manager

0728 100 209

Go to Top