Kit-ul 3D de la NEC iti indica traseul cel mai scurt catre o lume 3D fantastica

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/IT / comunicatii/Kit-ul 3D de la NEC iti indica traseul cel mai scurt catre o lume 3D fantastica

SCOP Computers, partener NEC Display Solutions, in distributia de desktop-uri, LCD-uri, plasme si proiectoare, incepand de la echipamente de proiectie portabile si pana la solutii Digital Cinema, prezinta kit-ul NEC 3D conceput pentru a oferi utilizatorilor o experienta 3D unica, reala, dar si economica in acelasi timp. Kit-ul NEC 3D vine in completarea gamei de videoproiectoare NP115, NP210 si NP216, confirmand utilizatorului accesul rapid intr-o lume tridimensionala.

Versiunea initiala a kit-ului NEC 3D include ochelari Active 3D, imagini si filme 3D si un software creat in scopuri educationale si apreciat de profesionisti din domeniul educatiei, ingineriei sau design-ului. Versiunea completa a kit-ului ofera si un player stereoscopic, complet echipat pentru redarea filmelor 3D. Acest kit este rezultatul progresului inregistrat de NEC Display Solutions, incepand inca din luna mai, cand a avut loc prezentarea unei game noi de proiectoare, ce utiliza tehnologia DLP Link in combinatie cu o pereche de ochelari cu obturator, pentru a furniza proiectii 3D. Nu erau necesare ecrane, filtre speciale sau alte emitatoare pentru redarea imaginilor, ceea ce caracteriza aceasta solutie ca fiind foarte avantajoasa si economica. Pentru a construi kit-ul NEC 3D, producatorul a colaborat cu furnizori recunoscuti, oferind in final utilizatorilor, posibilitatea de a se bucura rapid si usor de diversitatea 3D.

Spre deosebire de kit-ul simplu, versiunea NEC 3D cu player stereoscopic inclus, asigura o reducere substantiala a cheltuielilor. Software-ul este universal si reda in relief fiecare imagine, pentru o gama larga de formate: AVI, MPEG, WMV ASF sau MOV. In acest scop, 3dtv.at a dezvoltat o versiune separata a acestui software, special pentru NEC Display Solutions. Alte componente incluse in kit-ul NEC 3D, sunt: versiunea demo pentru Eureka, un software din Designmate pentru reprezentare tridimensionala a conceptelor stiintifice, dar si Discover Sound si Discover Maths, aplicatii interactive 3D din Amazing Interactives sau unealta EON 7.0 viewer deosebit de utila pentru studiul unor elemente din domenii precum: inginerie, design, arhitectura, biologia si stiinta, toate aceastea prin prisma realitatii vituale, oferita de EON Reality.

Kit-ul 3D oferit de NEC Display Solutions este disponibil in reteaua partenerilor SCOP Computers.

Despre SCOP Computers. SCOP este cea mai mare companie de distributie IT din Romania, cu o traditie de peste 16 ani in acest domeniu. Grupul SCOP este format din trei companii distincte: SCOP Computers – distributie IT, Chara Software – solutii software de business – ERP si CRM si Docentris – solutii de procesare si management al documentelor. Grupul SCOP are in prezent circa 200 de angajati, parteneriate cu peste 30 de producatori de renume international si o retea de distributie nationala formata din peste 1200 de parteneri. Pentru mai multe informatii, vizitati: www.scop.ro.

Despre NEC Display Solutions Europe GmbH. NEC Display Solutions Europe GmbH are sediul european in Germania si raspunde de activitatile de afaceri in EMEA. NEC Display Solutions beneficiaza de know-how tehnologic i tehnologii ale NEC Corporation, iar prin propriile activitati de cercetare si dezvoltare, a devenit unul dintre producatorii de top din lume, oferind o gama vasta si variata de produse si solutii pentru afisare. Portofoliul contine o gama larga: de la produse destinate afisajului entry-level si pana la LCD desktop-uri profesionale si de specialitate, display-uri pentru afisaj public de dimensiuni foarte mari, pentru Digital sau Retail Signage. Gama de videoproiectoare include de la dispozitive portabile si pana la proiectoare business, cu functionare permanenta sau proiectoare Digital Cinema. Pentru mai multe informatii, accesati: www.nec-display-solutions.com

Luisa Iancu
luisa.iancu@scop.ro
0721.369.681
office@scop.ro
http://www.scop.ro

2014-02-25T18:45:44+02:0013 octombrie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii|Tags: , , , , , |
Go to Top