window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

KPMG în România a selectat primii beneficiari ai programului „Burse pentru Excelență”, prin care  14 studenți de la Academia de Studii Economice București (ASE), Facultatea de Știinte Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj și Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universității de Vest din Timișoara, cu rezultate academice excepționale, vor primi lunar câte o bursă în valoare de 250 de euro. În următorii trei ani, acești studenti vor continua să-și canalizeze atenția asupra rezultatelor academice în primul rând și, în paralel, vor fi incluși în programele KPMG de mentorship și de training alături de profesioniștii KPMG.

Șerban Toader, Senior Partner KPMG în România, afirmă: “Programul ‘Burse pentru Excelență’ face parte dintr-o serie de acțiuni ale KPMG în România menite să vină în sprijinul tinerilor talentați care doresc să își construiască o cariera în domeniul auditului și consultanței. Acest program își propune să îi ajute pe tinerii excepționali să își fructifice potențialul, încurajându-i să-și canalizeze energia pe studiul academic aprofundat, pe activități extracuriculare și pe experiența practică. Îi felicit pe primii 14 studenți din acest program. Am convingerea că această experiență îi va propulsa către o carieră de succes. Lansez invitația către toți tinerii preocupați de o astfel de carieră să ne contacteze prin pagina noastră de Facebook, facebook.com/kpmgromania”.

Dupa cum spune Ada Palea, Director de Resurse Umane, KPMG în România: “Acest program a luat naștere din dorința noastră de a cultiva talentul tinerilor din România, iar câștigătorii acestor burse au oportunitatea unei experiențe unice alături de profesioniștii talentați ai KPMG în România. Bursierii au trecut printr-un proces de selecție riguros și complex, iar calitățile de care au dat dovadă ne dau încredere că programul va fi unul de succes. Acceptarea în cadrul programului este doar începutul deoarece, pentru a-și păstra bursa, studenții vor trebui să obțină rezultate academice foarte bune, să se implice în activități extracuriculare și în activitățile de training, internship și mentorship oferite de KPMG”.

Go to Top