window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

KPMG România – Comunicat de presa

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Patru studenți cu performanțe excepționale vor reprezenta KPMG România în competiția globală KPMG International Case Competition (KICC), reuniți în echipa Watson 4. Pentru al doilea an consecutiv, KPMG România a provocat studenții să depășească cadrul teoretic pentru a rezolva studii de caz inspirate din realitatea mediului de afaceri, iar cei patru studenți de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca vor reprezenta România în competiția internațională în aprilie

Cele 6 echipe calificate în finala națională a concursului, alese în urma etapelor locale de preselecție organizate în centrele universitare din București, Cluj Napoca, Iași și Timișoara, au avut de analizat un studiu de caz prezentând o situație reală, inspirat din industria auto autohtonă. Soluțiile au fost evaluate de un juriu format din profesioniști KPMG cu experiență în domeniu si un specialist în domeniul auto.

Echipa Watson 4 va merge în aprilie în Dubai, Emiratele Arabe pentru a concura în finala globală alături de cei 108 studenți câștigători, reprezentanți ai celorlalte 27 de țări participante.

Șerban Toader, Senior Partner al KPMG în România, afirmă: “KPMG International Case Competition este un foarte bun exemplu de provocare lansată către studenți ambițioși care vor să intre în contact direct cu lumea consultanței. Am fost foarte impresionat de calitatea echipelor finaliste și m-am bucurat să-i cunosc pe acești tineri care au toate calitățile necesare pentru a construi o carieră de succes în domeniul consultanței. Suntem mândri să putem pune la dispoziția lor astfel de experiențe și, în același timp, nerăbdători să urmărim evoluția echipei câștigătoare în competiția internațională”.

Ada Palea, Director Resurse Umane al KPMG în România, declară: „Succesul înregistrat anul trecut ne-a motivat să continuăm acest proiect și în 2015.  Pe lângă oportunitatea de a concura alături de cei mai buni studenți din România, acest eveniment le-a oferit participanților șansa de a-și lărgi baza de cunoștințe economice, financiare și de consultanță în cadrul programului de pregătire organizat înaintea etapei finale a competiției. Am fost încântați de dedicarea echipelor pe care le-am avut alături de noi în finala națională, și plăcut surprinși de competitivitatea, spiritul de echipă, deschiderea și fairplay-ul de care au dat dovadă”.

Anul trecut, în cadrul competiției internaționale, echipa României a fost una dintre cele mai active echipe în social media,  fiind puternic susținută de profesioniștii KPMG, prieteni si familie. Ne bazăm pe suportul lor încă o dată și îi încurajăm să urmărească evoluția echipei în Dubai pe Facebook.com/KPMGRomania.

Detalii despre competiția internațională pot fi găsite pe site-ul oficial: www.kpmg.com/kicc; în același timp, informații suplimentare legate de progresul competiției vor fi postate cu regularitate pe pagina de Facebook a KPMG România (#KICCRomania).

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top