window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

L de la Leadership la Conferinta Business Ethics 360 / Bucuresti / 8 iunie 2010

Fundatia Post-Privatizare si editura Curtea Veche Publishing, impreuna cu AmCham (Camera de Comert Americana in Romania) organizeaza conferinta Business Ethics 360: Testul de Leadership Cum sa construiesti o organizatie sustenabila, care va avea loc in data de 8 iunie, la Hotel Intercontinental din BucureSti (sala Fortuna), incepand cu ora 10.

Invitatul special al acestei editii Business Ethics 360 este Anthony Silard, CEO al Executive Leadership Institute (SUA), coach in materie de dezvoltare a leadership-ului cu o vasta experienta internationala, autorul cartii Full Alignment: A Practical Guide to Transforming Your Life Vision into Action. Pe langa cursurile si consultanta in leadership oferite pentru numeroase companii din lista Fortune 500, Silard a fost invitat sa sustina seminarii pe tema leadership-ului corporativ si organizational la facultati si universitati celebre precum JFK School of Government, Georgetown Business School, Stanford Law School, University of California/Berkeley, Howard University si George Washington University Business.

Silard si-a perfectionat studiile la Universitatea Harvard si la UC/Berkeley. De asemenea, a fost voluntar al Corpului Pacii in Kenya timp de doi ani. A fost ales Vizionarul Anului 2002″ de catre canalul american de televiziune PBS si a primit numeroase premii pentru activitatea sa, printre care prestigiosul Robert F. Kennedy Public Service Award din partea JFK School of Government (Universitatea Harvard) si Manuel Carballo Memorial Award acordat de aceeasi universitate. La workshop-urile sustinute de el au participat pana in prezent mii de directori corporativi si organizationali din peste 40 de tari, reprezentand companii precum Disney, FTI, GE, Gallup, Bank of America, IBM, Crucea Rosie si multe altele.

Conferinta Business Ethics 360: Testul de Leadership Cum sa construiesti o organizatie sustenabila va fi deschisa de o sesiune de dezbateri privind nivelul de leadership existent in mediul de afaceri romanesc , ai carei invitati sunt, printre altii, Marius Ghenea Presedinte FIT Distribution si Mihaela Berciu Consultant in imagine.

Programul conferintei si detalii suplimentare privind modalitatea de participare sunt disponibile pe site-ul oficial, la adresa www.be360.ro.

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o organizatie privata non-profit care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc, cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri, prin intermediul celor trei linii de actiune principale : dezvoltarea spiritului antreprenorial, dezvoltarea mediului de afaceri si promovarea responsabilitatii sociale in randul IMM-urilor.

Persoana de contact :
Alina Coman
coman.a@postprivatizare.ro
Tel: 031.1000.719
info@postprivatizare.ro
http://www.postprivatizare.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top