window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

La 45 de grade, sportivii romani joaca cu succes in Turneul « ROSAL TROPHY »

La 45 de grade, sportivii romani joaca cu succes in Turneul « ROSAL TROPHY »Prima competitie de tenis profesionist, din categoria futures , Turneul « ROSAL TROPHY » organizata in Bucuresti , pe terenul de la C.S.  Dinamo, in perioada 30 iunie-  8 iulie 2012, reuneste peste 6 4 de sportivi din Spania, Danemarca , Grecia, Franta, Italia , Danemarca, Marea Britanie, Franta, Suedia si Romania.

In meciurile de astazi, la categoria singles main draw,  evolueaza in sferturi, spaniolii Samper-Montana, Boluda-Purkiss si Marc Giner, romanii Andrei Mlendea si Teodor Craciun, danezul Soren Wedege, italianul Alessandro Bega si grecul Theodoros ANGELINOS.

Directorul turneului, « ROSAL TROPHY » , fostul mare jucator de tenis George Cosac,  apreciaza  evolutia tenismanilor romani, dinamovistii Mlendea si Craciun, care la temperaturi atat de mari au dat dovada de tenacitate si rezistenta pentru a putea termina meciuri dificile care sa le asigure evolutia din sferturi.

Maine, incepand cu orele 10.00, se vor desfasura semifinalele iar duminica  va avea loc finala Turneului  « ROSAL TROPHY » organizat de C.S. Dimano Bucuresti si Federatia Romana de Tenis, unde se vor castige puncte in clasamentul ATP iar  premiile puse in joc sunt in valoare de 10.000 de euro.

Sponsorii Turnrului de « ROSAL TROPHY » : ROSAL; Super Bet ; Dunlop ;Ropharma ;S.C. Minerva si S.A. Helo Hotels.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top