La dans cu Tinerii Titani! – petrecere de vară la Cartoon Network

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, diverse, media / publicitate/La dans cu Tinerii Titani! – petrecere de vară la Cartoon Network
  • Tinerii Titani

Este vară – cel mai bun moment pentru a te distra cu eroii tăi preferați – Tinerii Titani! Copiii vor putea urmări toate episoadele preferate și dansa cu Tinerii Titani! Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy și Raven revin cu aventuri comice, iar de data aceasta le oferă spectatorilor o privire asupra vieții de super erou adolescent.

Farsele amuzante, combaterea răufăcătorilor, dar și problemele cotidiene ale adolescenței vor fi prezente în fiecare episod. Cu concursuri epice pentru a decide cine spală rufele, o serie de căutări și bătălii pentru a construi sandvișul perfect sau lupta împotriva criminalității în Jump City, un lucru este sigur – acești titani vor fi întotdeauna gata pentru o aventură, în interiorul și în afara casei.

Mai multe despre „Haideți, Tineri Titani!”

„Haideți, Tineri Titani!” este un serial de animație bazat pe seria de benzi desenate DC Comics „Tinerii Titani”, o continuare a serialului cu același nume din 2003, difuzat pe Cartoon Network. Tinerii Titani sunt cinci adolescenți total diferiți unii față de alții și față de lumea reală, având puteri supranaturale, dar care au voință, curaj și un numitor comun: să lupte împotriva răului. Robin este liderul grupului și este ajutorul de nădejde al lui Batman, care conduce acum o echipă de membri de vârsta lui. Raven, Starfire, Cyborg, Beast Boy și Silky completează echipa de eroi.

 Premiera serialului „Haideți, tineri titani! Petrecerea de vară” are loc luni, 21 iunie, ora 11:25, la Cartoon Network și continuă de luni până duminică.

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia și televiziunea de desene animate numărul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii, cu seriale precum Ben 10, Craig și dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetițele Powerpuff sau Aventurile fraților urși. Urmărit în 187 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin implicarea publicului său la granița dintre creativitate și tehnologie. Inițiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute și deseori utilizate de copii și adulți care caută ajutor în rezolvarea problemelor de bullying.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).

2021-06-18T11:51:03+03:0018 iunie 2021|Categories: COMUNICATE DE PRESA, diverse, media / publicitate|
Go to Top