La EVOLIO, Black Friday începe de joi!

În intervalul 20 – 30 noiembrie Evolio participă la manifestările de Black Friday, cu prețuri începând de la 9,90 de lei pentru accesorii, cum ar fi husele stander, care au avut prețuri inițiale de 99,90 și 69,90 lei, în timp ce prețurile tabletelor Evolio vor porni de la 149,90 lei.

Cel mai nou smartphone Evolio, NEOS, va beneficia în această perioadă de o reducere de aproximativ 20%, menținându-și statutul de telefon cu cel mai bun raport caracteristici-preț și autonomie-dimensiuni. Noul telefon Evolio atrage atenția printr-un design elegant, o grosime de doar 7.9mm și o echipare hardware de ultimă generație. NEOS are un display cu luminozitate superioară de tip IPS One Glass Solution (OGS) Full Lamination de 4,5 inch, cu unghi de vizibilitate și cromatică superioare ecranelor IPS clasice, baterie de mare capacitate și iar cameră foto de 8 Mpx.

De reduceri substanțiale vor beneficia și produsele din gama X-treme, atât tabletele simple cât și în variantă Fusion, iar smartphone-ul X6 va avea cel mai mic preț de până acum.

Campania Black Friday este valabilă în magazinele Evolio din București, Iași, Cluj și Timișoara și online, pe www.evolioshop.com, în limita stocului disponibil.