window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

La Sibiu se discută despre Agenda Digitală pentru Europa 2020

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSAgora Group vă invită la Sibiu, la conferința Agenda Digitală pentru Europa 2020, organizat de către Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale. Evenimentul se va desfășura la Hotel Continental Forum, în data de 03 mai 2012, începând cu ora 9.00.

Agenda Digitală pentru Europa 2020 reprezintă una dintre cele şapte iniţiative-pilot ale Strategiei Europa 2020 dezvoltată de Comisia Europeană.

Obiectivul Agendei Digitale pentru Europa 2020 este trasarea unui parcurs cu scopul de a exploata la maximum potenţialul social şi economic al TIC, în special al internetului, care reprezintă un suport vital al activităţilor economice şi sociale, fie că este vorba de afaceri, muncă, joacă, de a comunica sau a ne exprima liber. Implementarea cu succes a acestei Agende va stimula inovaţia şi creşterea economică, ameliorând în acelaşi timp calitatea vieţii de zi cu zi a cetăţenilor şi a întreprinderilor.

În Romania, proiectul Agenda Digitală pentru Europa 2020 este dezvoltat de către Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale. În cadrul road-show-ului invitații vor putea discuta cu reprezentanți ai MCSI, ai Centrului Național România Digitală și reprezentanți ai partenerilor Kapsch, Teamnet, Teletrans despre: promovarea parteneriatelor public-private în domeniul TIC, dezvoltarea de noi e-Infrastructuri din domeniul TIC și elaborarea de noi generații de aplicații și servicii bazate pe Internet, identificarea zonelor de interes în care România s-ar putea implica (inclusiv clustere TIC) și construi infrastructuri care sprijină inovația, evaluarea potențialului sectorului TIC de a reduce consumul energetic din alte sectoare, avantajele implementării serviciilor de eGovernment în România și reducerea decalajului digital față de alte state membre, sprijinirea mediului privat (în special IMM) prin implementarea de proiecte strategice la nivel național și regional.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media: ADSI, Ziare.com, Hit.ro, Business24, PR Wave, PR Wave Directory, Medialook, IT Trends, Digital Trends, AgoraNews, ARIES, ANIS, Byblos.

Mai multe detalii găsiți la http://digitalagenda.ro si http://www.agora.ro/conferinta/digital-agenda-romania-sibiu .

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top