window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

La Villa del Re câștigă premiul „Alegerea călătorilor anul 2015”

La Villa del Re câștigă premiul "Alegerea călătorilor anul 2015"

Utilizatorii TripAdvisor votează exclusivul Resort din Costa Rei unul dintre primele 25 hoteluri de lux din Italia, precum și numărul unu în Sardinia.

Dupa doar un sezon, magnificul hotel de 5 stele La Villa Del Re, situat pe malul mării   în Costa Rei, Sardinia, a câștigat premiul din partea site-ului Tripadvisor „Alegerea călătorilor pentru anul 2015”. În ciuda faptului că a fost deschis doar în luna iunie 2014, a fost clasat pe locul 18 categoria hoteluri de lux in Italia, și primul Hotel de lux în Sardinia. Premiul este bazat pe voturile de către utilizatorii TripAdvisor, cel mai mare website de turism din lume.

În acest an hotelul se deschide în data de 15 Mai cu mai multe servicii și facilități. Acestea includ mai multe camere, servicii -bar în piscina și plajă, sala restaurant extinsă. Hotel La Villa Del Re este destinația ideala pentru oaspeții în căutare de lux, relax și intimitate, un loc de un  decor natural adăpostit lângă apele calde și limpezi de pe insula Sardiniei. Este unul dintre puținele hoteluri noi din Europa  amplasat pe malul mării, cu propria plajă și piscină cu vedere spre mare.

La Villa Del Re

Relax și  lux sofisticat, sunt caracteristicile cheie ale acestui hotel de cinci stele din Castiadas, este înconjurat de peisajuri extinse cu pini și palmieri cu un climat temperat mediteranean. Un hotel elegant și sofisticat, dar intim, în perfectă armonie cu peisajul insulei.

Villa Del Re s-a deschis în anul 2014 în urma unei renovări complete. Un an de un mare succes, în rezultatul  căruia acum hotelul își extinde serviciile pentru a satisface cerințele unei clientele internaționale sofisticate, în cautare de eleganță intr-un ambient spațios natural cu ospitalitate de înalt nivel.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top