Grupul spaniol Gea 21, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata spaniola a constructiilor, a preluat si va finaliza proiectul Laguna Residence prin intermediul filialei sale din Romania – Gea International Development. Astfel, apartamentele din faza 1A (primele 5 blocuri ce contin 140 de apartamente) se vor livra intre finalul acestui an si primele luni din 2011, iar cei interesati pot vizita deja showroomul.

Proiectul Laguna Residence, ce cuprinde un numar de 504 apartamente de lux pe malului lacului Tei, a fost demarat in 2007 de catre firma Gea Prasa International Construct, un joint venture intre 2 grupuri spaniole: Grupo Prasa si Gea 21.

Dupa o perioada in care ritmul de lucru a fost mai lent, datorita procesului de separare a asociatilor din joint venture Gea 21 si Grupo Prasa proces finalizat la sfarsitul lunii mai 2010, lucrarile vor fi reluate in forta pe santierul de pe malul Lacului Tei incepand cu luna iulie a acestui an.

In acelasi timp, de luni, 12 iulie, in incinta santierului, se va deschide showroomul in care cei interesati vor putea studia in detaliu atat finisajele din apartamente cat si cele din zonele comune.

Un aspect important il constituie faptul ca anumite finisaje prevazute in ante-contractele de vanzare-cumparare au fost inlocuite cu variante mai performante. Printre acestea se numara:

– Aer conditionat centralizat in fiecare apartament in loc de aer con