window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Grupul spaniol Gea 21, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata spaniola a constructiilor, a preluat si va finaliza proiectul Laguna Residence prin intermediul filialei sale din Romania – Gea International Development. Astfel, apartamentele din faza 1A (primele 5 blocuri ce contin 140 de apartamente) se vor livra intre finalul acestui an si primele luni din 2011, iar cei interesati pot vizita deja showroomul.

Proiectul Laguna Residence, ce cuprinde un numar de 504 apartamente de lux pe malului lacului Tei, a fost demarat in 2007 de catre firma Gea Prasa International Construct, un joint venture intre 2 grupuri spaniole: Grupo Prasa si Gea 21.

Dupa o perioada in care ritmul de lucru a fost mai lent, datorita procesului de separare a asociatilor din joint venture Gea 21 si Grupo Prasa proces finalizat la sfarsitul lunii mai 2010, lucrarile vor fi reluate in forta pe santierul de pe malul Lacului Tei incepand cu luna iulie a acestui an.

In acelasi timp, de luni, 12 iulie, in incinta santierului, se va deschide showroomul in care cei interesati vor putea studia in detaliu atat finisajele din apartamente cat si cele din zonele comune.

Un aspect important il constituie faptul ca anumite finisaje prevazute in ante-contractele de vanzare-cumparare au fost inlocuite cu variante mai performante. Printre acestea se numara:

– Aer conditionat centralizat in fiecare apartament in loc de aer conditionat cu splitere in fiecare camera
– Tamplarie exterioara din aluminiu polonez in loc de PVC
– Centrala individuala cu boiler incorporat
– Parchet masiv in loc de parchet triplu stratificat
– Marmura in loc de granit pe scarile si coridoarele blocurilor
– Zugraveala decorativa cu stucco venetian la nivelul scarilor si coridoarelor blocului
– Pereti imbracati in lemn la nivelul holurilor de intrare in blocuri
– Usi masive in loc de usi celulare

Chiar si in conditiile actualei conjuncturi economice, majoritatea clientilor semnatari de antecontracte continua sa creada si sa fie implicati in proiect, ajungand deja la un acord cu reprezentantii Gea 21.

Laguna Residence ramane unul dintre cele mai bune proiecte din Bucuresti atat din prisma localizarii – in zona de nord a orasului, pe malul lacului Tei, cu statii de metrou la doar 500 de metri distanta, cu aproape 25 000 mp de spatii verzi imprejur si panorama deosebita catre lac si oras cat si a calitatilor constructiei (compartimentare, finisaje, facilitati).

Detalii despre grupul spaniol Gea 21:
Grupul Gea 21 activeaza pe piata spaniola din anul 1995, detinand in prezent actiuni in peste 50 de companii din diverse arii de activitate: constructii, transporturi, industrie, concesiuni publice si dezvoltare imobiliara.
Printre proiectele la care a participat in Spania se numara lucrarile de executie si exploatare de la metroul din Sevilia, autostrada Guadalmedina, liniile de tramvai din Sevilia si din Jaen, portul sportiv din Malaga, numeroase lucrari la caile ferate de mare viteza AVE, parcari publice, ansambluri rezidentiale, centre comerciale, etc…
Grupul Gea 21 are know-how-ul si resursele necesare pentru a finaliza proiectul Laguna Residence preluat de la firma Gea Prasa International Construct.

Telefon: 021.410.79.14
pr@gea21.ro

2014-02-11T18:19:32+02:0007 iulie 2010|Categories: arhitectura / design / imobiliare, COMUNICATE DE PRESA|Tags: , |
Go to Top