În universul vibrant al gaming-ului, entuziasmul atinge noi culmi odată cu sosirea celei de-a 25-a ediții a Lanparty, organizată de către Liga Studenților Electroniști. Sâmbătă, 18 noiembrie, pasionații de jocuri electronice din întreaga țară se vor aduna la Rectoratul UPB pentru a participa la un eveniment epic care aduce împreună comunitatea gamerilor și unii dintre cei mai mari influenceri din țară.

Locația de Excepție: Rectoratul UPB

Rectoratul Universității Politehnice din București va fi gazda acestui spectacol impresionant al gaming-ului. O locație plină de istorie academică se transformă într-un templu al gaming-ului, în care pasionații se vor conecta pentru a împărtăși aceeași pasiune.

Influenceri cunoscuti: Imogen, Stresu, Neveu Werty și Alții

Un element ce adaugă strălucire evenimentului Lanparty v.25 este prezența unor nume sonore din industria gaming-ului românesc. Printre aceștia se numără Imogen, Stresu, Neveu Werty și mulți alții. Participanții vor avea oportunitatea unică de a-i întâlni, de a discuta cu ei și chiar de a se confrunta în competiții memorabile.

Competiții Electrizante pentru toate gusturile

Pentru cei care doresc să-și testeze abilitățile în competiții, Lanparty v.25 oferă o varietate de turnee secundare în jocuri precum FIFA, Mortal Kombat, League of Legends – Teamfight Tactics (LOL-TFT) și Hearthstone. Fiecare participant va avea sansa de a se măsura cu ceilalți și de a demonstra cine este cu adevărat maestru în domeniul său preferat.

Dragoste pentru gaming si Tech

Lanparty nu este doar despre competiții, ci și despre construirea unei comunități unite de dragostea pentru gaming. Participanții vor avea ocazia să socializeze, să împărtășească experiențe și să creeze amintiri care vor dăinui mult timp după încheierea evenimentului.

Concluzie

Lanparty v.25 by Liga Studenților Electroniști promite să fie unul dintre cele mai memorabile evenimente de gaming din acest an. Cu influenceri cunoscuti, competiții electrizante și o atmosferă unică de comunitate, această ediție se anunță a fi una pentru cărțile de istorie ale gaming-ului românesc. Prin urmare, fă-ți loc în fața ecranului și pregătește-te pentru o zi epică de gaming la Lanparty v.25!