Lansare AKASHA ASAI: rochii demi-couture cu aer regal

AKASHA ASAI anunță lansarea colecției capsulă de rochii demi-couture, lansare ce coincide și cu inaugurarea atelierului de creație cu același nume. Piesele vestimentare se remarcă printr-un design minimalist și curat, care mizează pe tăieturile simple menite să complimenteze și să scoată în evidență silueta feminină, cu mici accente care să scoată din anonimat ținuta, cum ar fi decupaje, franjuri, cape. Datorită croiurilor cu linii clasice, rochiile sunt versatile și pot fi accesorizate ușor, în funcție de personalitatea celei care le poartă.

Femeia AKASHA ASAI este o femeie independentă care alege piese clasice elegante, dar, în același timp, în linie cu trendurile internaționale din modă. Colecția capsulă este compusă din rochii lungi, ample, din materiale preponderent monocrome, însoțite de cape voluminoase, dar și din rochii scurte de tip A-line, rochii din mătase pictată manual cu aer boem și un costum cu pantalon inspiră forță și senzualitate în același timp. Printre detaliile care fac diferența se numără crăpături adânci și decupaje, dar și franjuri și broderii realizate manual.

”Pentru prima colecție capsulă ne-am inspirat din filmele Epocii de aur a cinematografiei internaționale, ca un omagiu pentru creațiile clasice, minuțios finisate. În acea perioadă, femeile s-au făcut remarcate prin eleganța ținutelor, iar AKASHA ASAI propune o călătorie în timp, într-o perioadă în care rochiile de seară erau definiția regalității. Prin rochiile noastre

ne dorim să le oferim femeilor înfățișarea unor regine contemporane.” – povestește Adela David, designer AKASHA ASAI.

Filosofia demi-couture îmbină arta și tehnicile vestimentației de lux (haute-couture) cu practicabilitatea pieselor pret-a-porter (de-a gata). Articolele demi-couture sunt realizate din materiale prețioase, fine, care sunt înnobilate cu detalii de lux realizate manual. Aceste piese sunt accesibile și pot fi realizate în funcție de conformația fizică a clientului.

Designerul AKASHA ASAI

Adela David, fondatoarea AKASHA ASAI, a debutat la „Bucharest Fashion Week”  în 2016 cu o colecție de rochii de seară cu tematica „Going to the Opera”. Rochiile au fost create din materiale vaporoase, cu linii simple și culori uni, accesorizate prin broderii și tăieturi adânci, ca un preambul pentru fondarea AKASHA ASAI.

Site: http://www.akasha-asai.com/shop/

Facebook: https://www.facebook.com/akasha.asai/

Instagram: https://www.instagram.com/atelier.akasha.asai/