Lansare campanie „Donez kilometri pentru campioni!”

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/social/Lansare campanie „Donez kilometri pentru campioni!”
  • Asociația Creștin-Umanitară Slujirea Vieții a lansat campania de strângere de fomduri „Donez kilometri pentru campioni!”

Asociația Creștin-Umanitară Slujirea Vieții a lansat campania de strângere de fomduri „Donez kilometri pentru campioni!”

Asociația Creștin-Umanitară Slujirea Vieții a lansat campania de strângere de fomduri „Donez kilometri pentru campioni!”

Scopul campaniei este de a susține financiar o tânără nevăzătoare al cărei vis este să se califice la Campionatul European de popice pentru nevăzători. Pentru ca acest vis să devină realitate este nevoie de multe ore de antrenament și de un echipament adecvat.

După ce a ieșit învingătoare din lupta cu o boală grea, Daniela Cadar a pornit într-un pelerinaj prin care o susține pe Roxana Munteanu să devină campioană. Timp de 40 de zile Daniela parcurge peste 700 de km perpedes pe Camino francez, pornind de la Pamplona (Spania), pe traseul spre Santiago de Compostela.

„Camino împlinește vise și voi face acest drum pentru CAMPIONI!” (Daniela)

Informații despre campanie găsiți aici : http://slujireavietii.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=4584

Informații despre asociație găsiți aici: https://www.facebook.com/Asociatia-Crestin-Umanitara-Slujirea-Vietii-312404935616792/

Persoană de contact: Daniela Cadar :  +40 744253994

Go to Top