Lansare de produs: Tester pentru lămpi Amprobe LT-10-EUR

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/business / banci / asigurari / finante/Lansare de produs: Tester pentru lămpi Amprobe LT-10-EUR

Lansare de produs: Tester pentru lămpi Amprobe LT-10-EURAmprobe a lansat un nou produs, recent premiat la NECA Showstopper 2013, testerul pentru lămpi electroluminiscente LT-10-EUR, un instrument cu adevărat revoluţionar în depanarea corpurilor de iluminat. LT-10-EUR oferă nu doar soluţii în rezolvarea dereglajelor, ci şi un nou mod de lucru, mai lipsit de eforturi şi mai economic.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Cu LT-10-EUR aveţi posibiltitatea de a trece direct la rezolvarea problemelor, salvând deopotrivă timp şi bani, deoarece el încape în buzunarul dumneavoastră şi vă poate răspunde la solicitări în câteva secunde. Antena retractabilă de 122 cm face mai uşoară testarea lămpilor, în timp ce acestea sunt încă în suportul lor, eliminând excursiile de sus în jos pe scară. Dispunând de apreciata tehnologie Amprobe VolTect™, LT10-EUR afişează alerte atât vizuale, cât şi audio, care să vă ghideze către sursa problemei, prin apăsarea unui singur buton.

Despre Amprobe

Amprobe este sinonim cu robustețe la prețuri accesibile. Uneltele și instrumentele Amprobe sunt construite să dureze și sunt plasate într-o zonă rezonabilă de cost. Compania a fost fondată în Long Island, New York în 1948, drept Pyramid Instrument Company. A devenit Amprobe Instrument Corporation în 1960. Amprobe a fost achiziționată de Danaher Corporation în 2006, cu cartierul general la Everett, Washington.

Astăzi, Amprobe produce o gamă extinsă de instrumente și unelte profesionale de măsurare, instrumente destinate profesioniștilor din industria de climatizare, energie, calitatea apei și energie solară.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top