Acumen Integrat anunta lansarea oficiala a raportului studiului Balanced Scorecard in Romania 2010, realizat in perioada Noiembrie 2010 Aprilie 2011, prin intermediul www.BalancedScorecardinRomania.ro si in colaborare cu Junior Chamber International Romania, in calitate de partener promotor.

Beneficiind de un numar de peste 500 de respondenti, studiul a vizat explorarea nivelului de familiaritate, intelegere si folosire a Balanced Scorecard in organizatiile din Romania. Acesta este primul lansat dintr-o serie de studii pe teme legate de managementul performantei in Romania, ce urmeaza a fi realizate anual de catre Acumen Integrat.

Echipa de cercetatori a fost formata din:

– Coordonator: Alexandra Moldovan, Manager Solutii Performanta Individuala, Acumen Integrat, Cluj-Napoca;
– Cercetator: Sorina Mone, Manager Solutii Performanta Operationala, Acumen Integrat, Cluj-Napoca;
– Cercetator: Adrian Brudan, Manager Solutii Performanta Strategica, Acumen Integrat, Cluj-Napoca;
– Indrumator stiintific: Nicoleta Dorina Racolta-Paina, Lector Dr., Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca.

Lansat in Noiembrie 2010, studiul Balanced Scorecard in Romania 2010 si-a propus sa determine cu rigurozitate tendintele, perceptiile si fluctuatiile in folosirea si popularitatea conceptului Balanced Scorecard in Romania, prin explorarea unui numar cat mai mare si mai diversificat de opinii legate de nivelul de intelegere, familiarizare si modul de folosire a acestuia. Ne propunem sa abordam in cadrul unor studii viitoare si alte subiecte de interes din sfera Managementul Performantei Organizationale, precum folosirea de indicatori de performanta la nivel organizational si cr