Lansarea proiectelor SABIF, ASSB

Lansarea proiectelor SABIF, ASSBMarți, 30 aprilie 2013, la Complexul pentru Activitati Recreative si Educatie Sf Pantelimon,  a avut loc un eveniment deosebit, in cadrul caruia au fost lansate proiectele Serviciului de Ambulanta Bucuresti – Ilfov si  Societatatii de Salvare Bucuresti , iar artistii implicati in campania 2% au fost  desemnati membri de onoare ai Societatii de Salvare.

Primul proiect care a fost  lansat in premiera in seara de 30 aprilie a fost  Exista un erou in fiecare dintre voi. Avand in vedere dezechilibrul dintre numarul solicitarilor la caz si cel al resurselor disponibile, Serviciul de Ambulanta a gasit o modalitate de echilibrare a balantei. De aici s-a nascut ideea unui sistem de alarmare a voluntarilor SSB, pentru sustinerea cazurilor urgente aflate in locuri publice. Voluntarii SSB sunt instruiti in tehnicile de prim ajutor si sunt first responderii care ajung intr-un interval de maxim 4 minute la locul accidentului, astfel incat persoana in pericol sa poata primi suport vital de baza inainte de instalarea unor leziuni ireversibile.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Cel de-al doilea proiect care a fost lansat a fost  Chat-ul medical. Acesta reprezinta o platforma care ofera posibilitatea persoanelor care au  o problema medicala sa interactioneze in timp real  cu un doctor si sa primeasca un raspuns avizat . Chat-ul este disponibil 24/7 si poate fi accesat intrand pe www.assb.ro.

Un alt subiect adus in discutie la acest eveniment a fost  organizarea Zilelor Portilor Deschise 2013, la sediul din str. Mihai Eminescu, nr.226, Bucuresti. In acele zile, bucurestenii, si nu numai, pot veni sa vada sediul Salvarii, unde vor primi informatii despre istoria Serviciului de Ambulanta, despre tehnicile de resuscitare si, cei care doresc, pot lua parte la un program inedit:  Fii voluntar pe ambulanta pentru o zi!. In cadrul acestui proiect, voluntarii participa, alaturi de echipajul de pe ambulanta, la o interventie, avand ocazia sa vada cum este in prima linie a frontului. Pe langa cele mentionate mai sus, in acest an, de ziua Salvarii, va avea loc si un eveniment inedit.

 

Artistii care au acceptat fara nicio ezitare propunerea de a se alatura, pro bono, campaniei 2% – Andrei Stefanescu (Alb Negru), Kamara Ghedi (Alb Negru), Alin Vaduva ( finalist X Factor 2011), Florin Grigore ( Etno), Alex Porro ( Benetone Band), Ionut Andras (Ro-mania), Florin Iordache ( ex Krypton, Avenue) si Razvan Stef (Vocea Romaniei 2012) au fost desemnati membri de onoare ai Societatii de Salvare in cadrul acestui eveniment extraordinar.

2013 reprezinta pentru SABIF si ASSB un an plin de incercari, dar cu numeroase proiecte benefice tuturor romanilor.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top