window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Comunicat de presa

Bugetul Romaniei , risca sa fie puternic afectat datorita veniturilor foarte mici obtinute in agricultura (numai noua, Romaniei i se poate intampla asa ceva), cand e un an cu productie buna, Guvernul risca sa acumuleze cat mai putini bani din agricultura datorita preturilor foarte mici aplicate de catre traderii de cereale.

Asa ca, se pregateste un an dezastruos pentru agricultori din punct de vedere financiar, de unde se porneste cu stangul pentru infiintarea culturilor din anul 2014.

Presedinte LAPAR                                

Ing.  Laurențiu Baciu

_____________________________________

Adresa MADR 

 

Domnului Ministru

 Daniel Constantin

MADR

 

 

      Stimate Domnule Ministru,

 

Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania, federatie reprezentativa a producatorilor agricoli, prin prezenta va aduce la cunostinta o situatie dramatica pentru multi fermieri in ceea ce priveste distrugerea unor importante suprafete de porumb datorata inmultirii populatiei de mistreti.

De asemenea va precizam ca impactul social este foarte mare deoarece ii afecteaza mai ales pe fermierii cu suprafete mici.

Va rugam sa interveniti pe langa doamna Ministru Delegat Ape Paduri Piscicultura – Lucia Ana Varga – Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, pentru luarea masurilor adecvate rezolvarii acestui caz.

In asteptarea unui raspuns in cel mai scurt timp, va multumesc anticipat.

    Cu stima,

 

Presedinte  LAPAR                               

Ing.  Laurențiu Baciu

Go to Top