window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

 Parentime, cel mai cunoscut centru de parenting din România, îl aduce la București pe Larry Cohen, specialist internațional în interacțiunea prin joc cu copii. Acesta va participa în perioada 4-7 octombrie la acțiuni derulate în cadrul evenimentului ”Ateliere de Parenting”.

Suntem onorați că Larry a acceptat invitația noastră de a participa la această ediție a Atelierelor de Parenting. Părinții care vor fi prezenți la evenimentvor avea ocazia să învețe cum să rezolve conflictele cu ajutorul jocului și cum să abordeze eficient problemele cu care se confruntă în relația cu copii. De asemenea, avem o supriză plăcută special pentru părinții care au urmat cursuri la Parentime – aceștia vor putea participa timp de două zile la workshopuri susținute de Larry Cohen în exclusivitate pentru ei.” a declarat Miruna Pătrașcu, Managing Partner – Parentime.

O altă etapă importantă a vizitei lui Larry Cohen la București o reprezintă lansarea cărții ”Reţete de jocuri. De ce şi cum să te joci cu copilul tău”, publicată de Editura Trei. Evenimentul de lansare va avea loc joi, 4 octombrie, începând cu ora 18:00 la librăria Cărturești Verona.

Pentru programul complet al evenimentului, accesați siteul http://www.ateliereledeparenting.ro/

Lawrence ”Larry” J. Cohen, Ph.D., este psiholog specializat în jocul copiilor, terapia prin joc şi tehnici de parenting. El susţine ateliere de parenting pentru părinţi, profesori şi profesionişti din domeniul îngrijirii copiilor.

Aflat la a treia ediție, ”Ateliere de Parenting” este un eveniment organizat de Parentime, care se desfășoară sub forma unei platforme de comunicare interactivă între participanți și specialiști în domeniul educației pentru copii. Atelierele de Parenting își propun să ofere o mai bună înțelegere asupra copilăriei și a modului în care dezvoltarea copiilor este influențată de relațiile părinte-copil.

———————-

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați:

Miruna Pătrașcu

office@parentime.ro

021 330 33 85

www.parentime.ro

 

Go to Top