window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Laureatii Business Hall of Fame in Romania

Prima Promotie Business Hall of Fame in Romania a fost anuntata oficial, ieri seara, la Ateneul Roman. Sase dintre cei mai reputati oameni de afaceri din Romania, dintr-o serie de 15 nominalizari, au fost premiati in cadrul Galei Business Hall of Fame.

Gala Business Hall of Fame, organizata pentru prima data in Romania pe 25 mai, a adus pe scena Ateneului prestigiosi oameni de afaceri din Romania, adevarate modele pentru tanara generatie, atat prin rezultatele obtinute, cat si prin modul in care au creat valoare, locuri de munca, spirit de responsabilitate in comunitatile din care fac parte.

Raul Petru Ciurtin
Antreprenor, Manager
Presedinte Albalact

Radu Gratian Ghetea
Manager
Presedinte CEC Bank
Asociatia Romana a Bancilor

Mariana Gheorghe
Manager
CEO Petrom

Marius Ivan
Antreprenor, Investitor
Creativ Global Property

Mihail Marcu
Antreprenor, Manager
MedLife

Camelia Sucu
Antreprenor, Manager
Presedinte Class Mob

Cei sase lideri ai business-ul romanesc sunt personalitati recunoscute pentru succesul in afaceri, realizarile personale si contributiile deosebite avute la dezvoltarea comunitatii. Laureatii desemnati la prima editie Business Hall of Fame Romania au fost selectati din randul a peste o mie de oameni de afaceri din Romania de catre un juriu alcatuit din membri ai Consiliului Director al Junior Achievement Romania, lideri ai comunitatii de afaceri si sociale.
Promotia 2010 a Business Hall of Fame Romania reuneste primele sase nume care intra in istoria evenimentului ca modele de succes profesional si social pentru societatea romaneasca. Ma simt onorat sa exprim calduroase felicitari tuturor celor care au participat la prima editie a Business Hall of Fame in Romania, a declarat la deschiderea evenimentului Mihai Tudor, General Manager IBM si Presedinte al Consiliului Director al Junior Achievement Romania. Gala Business Hall of Fame a adus la Ateneul Roman unii dintre cei mai prestigiosi oameni de afaceri din Romania, adevarate modele pentru tanara generatie, atat prin rezultatele obtinute, cat si prin modul in care au condus oamenii, prin exemplele pe care le transmit mai departe.
Gala Business Hall of Fame in Romania, a reunit marti seara, in sala si pe scena Ateneului, nu numai prestigiosi oameni de afaceri, adevarate exemple pentru tanara generatie, prin rezultatele obtinute si modul in care au adus valoare in economia tarii, ci si tineri, elevi si studenti, profesori si specialisti care au obtinut performante deosebite academice si profesionale. Gala Business Hall of Fame Romania s-a desfasurat sub semnul asocierii mediului educational cu lumea afacerilor. In prima parte a evenimentului, oamenii de afaceri au decernat trei premii de excelenta pentru programele din mediul educational. Junior of the Year s-a acordat elevului Ciprian Blandu de la Liceul International de Informatica din Bucuresti, clasa aXI-a, pentru modul in care s-a implicat in mod sistematic in proiectele JARomania si a reusit sa obtina rezultate remarcabile. Titlul si premiul aferent, Teacher of the Year, i-a revenit profesoarei Gratiela Goruneanu de la Colegiul Tehnic de Arhitectura si Lucrari Publice Ioan N. Socolescu din Bucuresti, drept recunoastere recunoastere a meritelor si preocuparii de a forma tinerii, prin intermediul programelor Junior Achievement de educatie economica, antreprenoriala si de orientare in cariera. Premiul Volunteer of the Year s-a acordat BCR, companie care a avut in acest an cea mai importanta contributie a consultantilor voluntari la orele de curs, in scoli, in cadrul programelor JARomania.
Anual sute de mii de tineri participa gratuit in scoli, la programele Junior Achievement de educatie antreprenoriala, financiara sau pentru orientare profesionala si peste 200.000 de euro din bugetul organizatiei merg catre ei sub forma de burse si premii. Acesta este si motivul pentru care Sean C. Rush President and Chief Executive Officer JA Worldwide a dorit sa precizeze in mesajul de felicitare adresat laureatilor: Dumneavoastra sunteti modelele si mentorii de care au nevoie tinerii pentru a-si atinge visurile! Evenimentul ilustreaza importanta succesului economic in construirea comunitatilor puternice, a economiilor competitive si a unei lumi unite. La fel de important este faptul ca realizarile laureatilor arata tinerilor care doresc sa le urmeze exemplul, modul in care succesul are legatura directa cu bunele practici in afaceri si comportamentul etic.

Ieri, in cuprinsul istoriei Business Hall of Fame in lume, s-a adaugat si pagina romaneasca. Incepand cu 25 mai 2010, Romania are o lista cu personalitati de referinta pentru galeria celor care s-au remarcat prin contributie responsabila la dezvoltarea durabila si prosperitatea economica a Romaniei si o promotie care va servi ca model in afaceri si mentori pentru tanara generatie. In octombrie, va aparea editia pentru Romania a publicatiei Achieve, un Hall of Fame tiparit. Liderii de exceptie nominalizati si castigatori din acest an vor fi primele modele propuse de Junior Achievement in paginile ei.
Organizatorii vor identifica un loc potrivit, care sa se alature Galeriei Lambert din Toronto sau Bibliotecii Publice din Londra, pentru gazduirea tabloului promotiilor din Romania.

Daniela Staicu | Manager Marketing & Communication| Junior Achievement Romania

Calea Victoriei 155, D1/tronson 6, Bucharest 1, 010073 Romania

Office: +40-21-312 3194 ; +40-21-312 30 66; Fax: +40-21-315 6043

Direct: +40-730-330-881 ; daniela.s@jaromania.org
office@jaromania.org
http://www.jaromania.org

2014-01-29T14:39:37+02:0026 mai 2010|Categories: business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top