Leader-ul European in materie de genti deschide un nou magazin in Romania

Acasa/business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle, social/Leader-ul European in materie de genti deschide un nou magazin in Romania

Leader-ul European in materie de genti deschide un nou magazin in RomaniaCarpisa, un brand Italian cu o istorie de peste un deceniu, este leader-ul European pe piaţa de poşete, genţi şi accesorii, cu peste 600 magazine în întrega lume. Carpisa va deschide Sâmbată 22 Iunie 2013, cel de al treilea magazin din Romania, în Băneasa Shopping City, unde vă aşteaptă cu cadouri surpriză şi o tombolă specială!

Carpisa s-a dovedit a fi un fenomen comercial capabil să ofere publicului larg un produs mereu la modă, cu un raport calitate-preţ absolut unic. Lumea Carpisa cuprinde mai multe tipologii de produse: genţi, poşete, valize, articole de voiaj, curele, portmonee, umbrele şi accesorii.

În anul 2012 a fost numit pentru a cincea oara, “Retailerul anului în Italia” la categoria genţi şi accesorii, demonstrând astfel că brandul îşi păstrează valorile şi relaţiile speciale cu clienţii, centrul acestor valori fiind Clientul, iar preocuparea Carpisa ca acesta să fie mereu mulţumit.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Noua colecţie Carpisa primavara-vara 2013 se bazează pe conceptele de feminitate şi elegantă, senzualitate şi romantism la un pret accesibil.

În prezent, Carpisa are peste 600 magazine în Italia, Franţa, Spania, Elveţia, Marea Britanie, Serbia, Germania, Grecia, Polonia, Spania, Emiratele Arabe şi Kuweit si in alte peste 20 de tari. După Milano, Paris, Londra, Barcelona, Dubai,  retailer-ul Italian deschide în septembrie 2012 primul magazin Carpisa din Romania, în Afi Palace Cotroceni. La scurt timp, în aprilie 2013, se inaugurează şi cel de al doilea magazin, în City Park Mall din Constanţa.Carpisa invită toate fashionistele în universul colorat al genţilor şi accesoriilor cu un design original şi trendy. Vă aşteaptă cu drag la evenimentul de deschidere a noului său magazin din Băneasa Shopping City, Sîmbată 22 iunie 2013, cu şampanie, dulciuri,  multă voie bună,  genţi frumoase, cadouri surpriză şi o tombola specială!

Vino şi tu să te delectezi într-o atmosferă magică italiană şi să te bucuri de cadourile oferite. (pentru toate cumpărăturile ce depaşesc suma de 100 lei făcute în perioada 22-30 iunie 2013).
Ia-ţi şi prietenii cu tine pentru a-ţi creşte şansele de a câştiga un city break în Roma pentru 2 persoane, oferit ca premiu la tombola specială!

Produsele din colecţia primavară vară 2013 Carpisa le poţi găsi şi online pe www.shoes.ro.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top