window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Leadership Talks te indeamna sa ai incredere in viitorul tau / Bucuresti / 01-04 noiembrie 2010

Inceputul lunii noiembrie aduce schimbare de atitudine in randul tinerilor care isi doresc o cariera de succes.
AIESEC Bucuresti are placerea de a invita tinerii care isi doresc sa devina lideri intr-un anumit domeniu la evenimentul Leadership Talks ce se desfasoara intre 1 si 4 noiembrie 2010.

Evenimentul va incepe cu o descriere a partenerilor acestuia despre ce inseamna leadershipul in cadrul unei companii, cat de mult conteaza sa abordezi o strategie bine gandita si cum sa te mentii in top.

Apoi cele trei zile vor fi completate de povesti minunate de viata impartasite de lideri recunoscuti.
Ultima zi consta intr-o sesiune de traininguri atat pe partea de soft cat si de hard skills la care, prin implicarea in disctuii, participantii vor avea sansa sa se numere printre cele 50 de persoane care vor beneficia de aceste workshopuri.

O atmosfera inconfundabila, oameni cu povesti rupte parca din carti, intrebari ce isi gasesc raspunsul pot ajuta tinerii sa desprinda adevarate lectii de viata. Anul acesta ca si speakeri vor fi :
* Andreea Esca (Jurnalist)
* Alexandru Tomescu (Violinist)
* Rucsandra Hurezeanu (CEO Ivatherm)
* Dragos Bucurenci (Activist ecologist)
* Alexandru Arsinel (Actor)
* Stela Popescu (Actor)
* Dumitru Prunariu (Cosmonaut)
* Razvan Crisan (Fondatorul Asociatiei ORICUM)
* Sandra Pralong (Fondatorul Fundatiei Synergy Communications and Synergetica)
* Calin Fusu (CEO Neogen)
* Ion Caramitru (Actor)
* Raluca – Ioana si Jacobus van Staden (Personalitati de stiinta)
* Houston Spencer (Marketing Vicepresident Alcatel-Lucent)
* Irina Schrotter ( Creatoare de moda)
* Leslie Hawke (Presidentele Asociatiei Ovidiu Rom)

Pentru ca editiile anterioare au avut un succes inconfundabil, in 2010 evenimentul aduce o noua amploare editiei: mai multi speakeri, mai multe povesti de succes, mai multe exemple si sanse de a convinge participantii sa aiba curajul sa vrea mai mult de la viata.

Ne dorim sa includem si cea de-a treia editie Leadership Talks in categoria reusitelor AIESEC Bucuresti prin atingerea obiectivelor impreuna cu tinerii participanti la eveniment. Tinerii interesati de evolutia ascendenta a carierei lor se pot inscrie pe www.aiesecbucharest.ro pana la data de 31 octombrie 2010.

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 13 orase.

Roxana Toea
Public Relations
roxana.toea@aiesec.ro
www.aiesecbucharest.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top