Lectie de Bucurie la Editura Herald! Print

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/arta / cultura/Lectie de Bucurie la Editura Herald! Print

In prag de Rusalii, editura Herald va invita la o lectura inaltatoare: Bucuria. Fata lui Dumnezeu in om. Scrisa de preotul ortodox Alphonse Goettemann, cartea este un manifest de iubire, menit sa descopere omului adevarata sa natura.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Bucuria este un cantec, o lumina, un schimb, o stralucire care traverseaza intreaga Biblie din loc in loc, de la prima pana la ultima pagina. Este comoara oricarei fiinte vii. Orice bucurie isi are radacina in bucuria creatoare a lui Dumnezeu cel viu si inviat. El exprima, in fiecare fiinta, vitalitatea sa proprie si vibrarea voioasa pentru a face din aceasta o nota unica in polifonia universului. Aceasta bucurie fundamentala a fost inscrisa in genele celulelor noastre.
Este „da”-ul in fata vietii, cea mai inalta victorie a omului asupra tuturor incercarilor care il apasa, cel mai puternic mijloc de transformare. Autenticitatea unei vieti spirituale se masoara dupa gradul de bucurie care o locuieste. Ea este deci culmea misticii si a oricarei impliniri. Nu exista decat o singura datorie: sa fii fericit, si o singura tradare: sa nu fii. Asadar: daca a afla bucuria inseamna a trai, atunci cum sa devenim Bucurie?

Va invitam sa descoperiti acest lucru citind cartea de fata. Iar daca nu va va schimba viata, cu siguranta o va umple de bucurie!

Catalina Gaidau
PR Executive
————————
Aurelian Scrima
Director Editura Herald

Tel: 021.319 40 60, 021.319 40 61
Mob: 0743.050.507, 0744.888.388
office@edituraherald.ro
http://www.edituraherald.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2014-01-29T14:24:38+02:0017 mai 2010|Categories: arta / cultura, COMUNICATE DE PRESA|