window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Lecții demonstrative, concursuri cu premii surpriză și zeci de oferte speciale, doar la Kids Education

Kids Education 2015

A treia ediție a evenimentului Kids Education va avea loc în perioada 18-19 aprilie, la Palatul Copiilor din București. Vizitatorii sunt așteptați cu oferte speciale, lecții demonstrative, mini-spectacole și concursuri cu premii pentru copii.

În cadrul Kids Education, Bursuceii Veseli oferă 15 premii constând în abonamente la cursuri de înot, dans și actorie. Premiile vor fi acordate în cadrul unui concurs care va avea loc pe durata târgului. De asemenea, vizitatorii vor primi mii de vouchere pentru ședințe gratuite de înot tot din partea Bursuceii Veseli.

În plus, expozanții care participă la Kids Education au pregătit programe artistice, educative și amuzante, speciale pentru copii și părinți, la care participarea este gratuită.

La fiecare nouă ediție Kids Education ne străduim să pregătim suprize plăcute pentru vizitatori. Împreună cu partenerii noștri și cu expozanții ne vom asigura că participarea la Kids Education va fi o experiență plăcută atât pentru copii cât și pentru părinți și bunici. Pentru că acesta este prin excelență un eveniment pentru întreaga familie.” a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

La KidsEducation pot participa grădinițe, școli, afterschool-uri, edituri de carți pentru copii, firme care oferă cursuri extrașcolare pentru copii, dar și ONG-uri, dedicate educației copiilor cu vârsta între 2-14 ani. Înscrierile la Kids Education se desfășoară în perioada 5 februarie – 6 aprilie. Pentru rezervarea unui stand puteți contacta organizatorii la office@jessco.ro .

Târgul de oferte educaționale Kids Education este organizat de firma Jessco Management.
Parteneri media: UrbanKid.ro, SuntParinte.ro, Intuitext, Portal Învățământ și Agenda Culturală pentru Copii.

Partener radio: Itsy Bitsy.

Intrarea vizitatorilor este liberă. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top