window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Lecții demonstrative, spectacole educaționale și zeci de oferte speciale, doar la Kids Education

Kids Education 2015

A treia ediție a evenimentului Kids Education va avea loc în perioada 18-19 aprilie, la Palatul Copiilor din București. Vizitatorii sunt așteptați cu oferte speciale, lecții demonstrative, mini-spectacole și concursuri cu premii pentru copii.

Ne bucurăm că prin intermediul Kids Education reușim să construim un eveniment pentru întreaga familie. Pentru această ediție a evenimentului ne-am concentrat atenția pe diversificarea programului de la scena Kids Education. Așa că, în afară de faptul că vor primi oferte inedite ale expozanților noștri, vizitatorii mici și mari vor avea ocazia de a participa la cursuri și prezentări gratuite, susținute de invitați speciali.” a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Zeci de expozanți au pregătit programe artistice, educative și amuzante, speciale pentru copii și părinți, la care participarea este gratuită.

La KidsEducation vor participa grădinițe, școli, afterschool-uri, firme care oferă cursuri extrașcolare pentru copii, dar și ONG-uri, dedicate educației copiilor cu vârsta între 2-14 ani.

Târgul de oferte educaționale Kids Education este organizat de firma Jessco Management.
Parteneri media: UrbanKid.ro, SuntParinte.ro, Intuitext, Portal Învățământ și Agenda Culturală pentru Copii.

Partener radio: Itsy Bitsy.

Intrarea vizitatorilor este liberă. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top