window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Lectii invatate la Conferinta – Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSIn perioada 17 si 18 mai a avut loc la Bucuresti Conferinta din cadrul Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012, un eveniment de referinta pentru practicienii romani interesati de Managementul Performantei si Balanced Scorecard.

Pe parcursul celor doua zile, Conferinta a reunit experti din companii romanesti si multinationale, ce au prezentat studii de caz si exemple de bune practici in cadrul a patru sectiuni:

 • Strategie si planificare strategica;
 • Sisteme de management al performantei bazate pe Balanced Scorecard;
 • KPI si criterii de performanta;
 • Sisteme de bonusare si cultura organizationala orientata spre performanta.

Prima zi a conferintei a consemnat prezentari din partea unor  practicieni din companii precum: The KPI Institute, Autonom Rent a Car, Contrast Management – Consulting & Training, SpenglerFox Romania, Logicom Romania, Scandia Food, Aviva Asigurari de Viata, Horvath & Partners, Administratia Nationala a Penitenciarelor si Continental Automotive. Prezentarile s-au axat pe studii de caz privind:

 • planificarea si obiectivele strategice;
 • managementul strategic al performantei;
 • implementarea de succes a Balanced Scorecard;
 • descrierea procesului de identificare a indicatorilor de performanta (KPIs), masurarea si evaluarea lor in cadrul companiilor.

A doua zi a continuat cu prezentarea de studii de caz  specifice Freescale Romania, OMV Petrom, Epicor Software, Heinrig Impex, DHL International Romania, Ambient, EFG Retail Services, Acumen Integrat, MediaPro Entertainment Romania si Bitdefender Romania. Printre subiectele discutate s-au numarat:

 • managementul prin obiective;
 • importanta comunicarii dintre angajati si manageri in vederea evaluarii performantei;
 • dashboard-ul de performanta, utilizarea aplicatiilor intuitive de management al performantei,  integrarea indicatorilor si raportarea bazata pe acestia;
 • dezvoltarea sistemelor de bonusare, motivarea angajatilor, dezvoltarea strategiei de compensatii si beneficii.

Evenimentul a fost organizat de Acumen Integrat si a fost sustinut de catre The KPI Institute, Epicor Software, Contrast Management – Consulting & Training si Horvath & Partners, in calitate de parteneri strategici si de  Ericom Intersigma, Good Sign si Cramele Recas, in calitate de parteneri.

Acumen Integrat le multumeste si tuturor partenerilor media pentru sustinerea eforturilor de promovare a evenimentului, precum si participantilor. Prin discutiile desfasurate, acestia au contribuit la o mai buna intelegere a sistemelor si instrumentelor de management al performantei.

Intr-un interviu acordat dupa Conferinta, Carmen Buruiana, HR Manager Bitdefender Romania considera ca participarea la eveniment a fost utila datorita prezentarii diferitelor perspective asupra managementului performantei, participantii putand afla atat perspectiva antreprenoriala  cat si pe cea din insitutiile publice sau companii multinationale. HR Managerul Bitdefender Romania considera ca „astfel de puncte de vedere pe acelasi subiect dar din medii si organizatii diferite nu pot decat stimula creativitatea si fluxul de informatii pentru a putea adapta cat mai bine sistemul de managemnt al peformantei in organizatia pe care o reprezentam”.

Andreea Iulia Bantoiu, consilier strategie in cadrul BCR, considera ca Forumul Performanta Strategie si Balanced Scorecard „mi-a fost foarte util in activitatea pe care o desfasor, am plecat cu idei pe care le pot aplica de maine.”

Pentru mai multe informatii referitoare la subiectele dezbatute in cadrul evenimentului, accesati blogul indicatorideperformanta.ro, unde pot fi gasite rezumatele fiecarei sectiuni.
Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012 va fi urmat de a doua editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania 2012, care se va desfasura in perioada 25-27 octombrie, la Sibiu.

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. Compania opereaza IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:

Manager de proiect
Cosmin Dumitru Chindris
Tel.: +40 740 963 913
Email: Cosmin.Chindris@acumen.ro
Web: www.acumenintegrat.ro

Marketing
Gabriela Grosu, Coordonator Marketing si Comunicare
Tel.: +40 264 414 360
Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro
Web: www.acumenintegrat.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top