LEGO® sărbătoreşte Ziua Copilului construind

  • LEGO® sărbătoreşte Ziua Copilului construind

LEGO® sărbătoreşte Ziua Copilului construind

În weekendul 28-29 mai 2016, LEGO® sărbătoreşte în avans Ziua Copilului şi invită copii în spaţiile special amenajate, unde au pregătit multe surprize şi cadouri pentru cei mici.

Magazinele Certificate LEGO dețin cea mai mare gamă de produse LEGO din țară, însumând peste 500 de tipuri de seturi de construcție tematice perfecte pentru copii de la 1½ – 99 ani, dar și seturi de construcție LEGO de mai mare complexitate cum ar fi Architecture și Mindstorms.

Pasionaţii de jucarii pot descoperi în faţa fiecărui magazin certificat LEGO un loc special amenajat pentru cei mici, unde fiecare copil poate construi propriul mini-set LEGO, care va fi oferit cadou.

Ziua Copilului va fi sărbătorită în toate cele şase magazine certificate LEGO din Bucureşti (AFI Palace Cotroceni, Promenadă Mall, MEGA Mall), Ploieşti (AFI Palace) şi Cluj (Polus City Center), precum şi în cel mai nou magazin deschis la Constanţa ( City Park ). Ieri 26 mai 2016, a avut loc deschiderea celui de al saselea magazin certificat LEGO in City Park Mall Constanta, aripa noua nivel -1, unde sunt invitați la joacă copiii de orice vârstă şi la tombola cu 1000 de premii.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Aşadar, în acest weekend LEGO asteapta milioanele de copii din Romania la evenimentul de construcție dedicat lor, cu ocazia Zilei Copilului !

Despre Grupul LEGO
Grupul LEGO este o companie privată, deținută de familia Kristiansen, cu sediul în Billund (Danemarca) și birouri principale în Enfield (S.U.A.), Londra (Marea Britanie), Shanghai (China) și Singapore. Înființat în anul 1932 de către Ole Kirk Kristiansen și având la bază cărămida LEGO® emblematică, Grupul LEGO este unul dintre cei mai mari producători de materiale de joacă din lume.

Ghidată de spiritul său, „Only the best is good enough”, compania se angajează să contribuie la dezvoltarea copiilor și își propune să îi inspire și să îi dezvolte pe constructorii de mâine prin învățare și jucării creative. Produsele LEGO se vând în întreaga lume și pot fi vizualizate și virtual la adresa www.LEGO.com.

Pentru noutăți suplimentare de la Grupul LEGO, informații despre rezultatele noastre financiare și angajamentul privind responsabilitatea, vă rugăm să accesați http://www.LEGO.com/aboutus.

Despre Daco Invest
Magazinele Certificate LEGO din Constanța, București (AFI Palace Cotroceni) și Ploiești aparțin partenerului LEGO Romania SRL – SC DACO Invest SRL. DACO INVEST SRL este o companie cu capital privat românesc, care operează pe segmentul de retail de mai bine de 10 ani. Cu experiență, determinare și înclinare către clienți, DACO Invest SRL a reușit să aducă aproape de consumatori produse de o calitate excepțională.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top