window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Let’s Bike ItLet’s Bike It se pregateste de o prima editie inedita: cartare pe biciclete in 11 judete simultan. Cartarea reprezinta procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor si transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, in vederea crearii unei harti digitale cu punctele respective.

Dupa 9 editii de succes in apropierea Bucurestiului in 2010, la care au participat 300 voluntari si cate o editie in Brasov, Timisoara si Bacau, Let’s Bike It, proiectul initiat de Geo Atreides si pebiciclete.ro, da startul unei editii maraton sambata, 9 iulie, la care sunt asteptati 400 voluntari din 11 judete plus Bucuresti.

Daca esti din Suceava, Hunedoara, Timis, Arges, Cluj, Iasi, Sibiu, Arad, Galati, Brasov, Roman si Bucuresti si vrei sa dai o mana de ajutor la realizarea hartii deseurilor pentru cea de-a doua actiune Let’s Do It, Romania! de pe 24 septembrie 2011, este momentul sa te alaturi echipelor Let’s Bike It din toata tara.

Vei ajuta la identificarea deseurilor din afara oraselor, in spirit eco, din peste 60 de zone de cartare (aproximativ 560 km²).

Pentru Bucuresti punctul de intalnire este Padurea Baneasa, la Casa Alba (sau la intersectia dintre Bulevardul Agronomiei si Aleea Privighetorilor, sambata, 9 iulie, ora 9. Detalii pe site-ul www.letsbikeit.ro

“Let`s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred ca in Romania se intampla si lucruri pozitive, atunci cand fiecare este dispus sa contribuie, chiar cu foarte putin: o singura zi, pentru o Romanie curata. In 2010, pe 25 septembrie, peste 200 000 de voluntari au iesit la curatenie si au aratat ca se poate!

Let’s Bike It, Romania!

Persoane de contact:

Vlad Dulea,    0751 519 999

Geo Atreides, 0721 097 563

Vrei sa fii aproape de Let’s Bike It?

Citeste-ne pe www.letsbikeit.ro

Hai cu noi pe Facebook!

Urmareste-ne pe Twitter

Cum afli noutati despre Let’s Do It, Romania!?

Intra pe www.letsdoitromania.ro si citeste despre evolutia proiectului!

Alatura-te cauzei de pe Facebook!

Vino pe pagina de Facebook Let’s Do It, Romania!

Urmareste-ne pe Twitter!

Hai cu noi sa facem curatenie in toata tara. Intr-o singura zi!

Pe 24 septembrie, echipa nationala de actiune este pregatita de meciul cel mare!

LET’S DO IT!

Go to Top