Golin este agenția de PR care gestionează comunicarea Liberty Center anul acesta, când centrul comercial aniversează 10 ani. Primul centru comercial modern din sud-vestul Bucureștiului se află, în prezent, în administrarea companiei de consultanţă imobiliară JLL România. Aceasta se ocupă de serviciile de property şi asset management ale Liberty Center şi colaborează îndeaproape cu echipa Golin pentru implementarea strategiei de PR ce integrează comunicarea corporate şi de brand.

Anul acesta, Liberty Center va trece printr-un proces de refurbishment în vederea reîmprospătării suprafețelor comune, parcării, intrărilor, food court-ului, dar și a ambientului general al centrului comercial. Odată cu noua strategie de marketing, ne-am dorit să avem lângă noi un partener de încredere, cu experienţă extinsă şi rezultate confirmate. Ne bucurăm că am găsit în echipa Golin acest partener, care să ne fie alături în implementarea tuturor proiectelor”, a spus Corina Stamate, Center Manager, JLL România.

Ne bucură faptul că vom putea colabora cu Liberty Center într-un moment cu o dublă însemnătate pentru centrul comercial – 10 ani de la intrarea pe piaţă şi debutul ambiţiosului său proiect de modernizare. Suntem una dintre echipele cu cea mai puternică expertiză şi experienţă în segmentul de retail, atu care ne-a ajutat să dovedim că suntem partenerul potrivit pentru echipa Liberty Center”, adaugă Irina Roncea, Deputy Managing Director, Golin.

Liberty Center este un centru comercial de proximitate care oferă un mix optim de shopping și relaxare pentru locuitorii din sud-vestul Bucureștiului. Compania JLL România a fost desemnată să administreze centrul comercial, începând din noiembrie 2016, de proprietarii acestuia – băncile finanțatoare Alpha Bank, Eurobank și Bank of Cyprus. Până la finalul anului 2018, Liberty Center şi-a propus să ajungă la un grad de ocupare de aproximativ 90%, estimându-se atingerea unei cifre de afaceri de aproximativ 3,4 milioane euro.

Echipa JLL România implicată în proiectele de comunicare ale Liberty Center este formată din: Corina Stamate (Center Manager, JLL România), Cristina Cuncea (Marketing & PR Consultant, JLL România) şi Andreea Teodorescu (Property Management Assistant, JLL România).

Echipa Golin pentru Liberty Center este formată din: Roxana Dibă (Head of Brand Communication), Livia Voicu (Senior Media Associate), Ştefania Apachiţi (Media Associate) şi Florentina Grosu (Media Associate).

###

Despre Liberty Center

Liberty Center este primul centru comercial modern din sud-vestul Bucureștiului, situat la doar 2 km față de Piața Unirii. Mall-ul acoperă un spațiu comercial de aproximativ 27.300 metri pătrați și beneficiază de peste 600 de locuri de parcare. Printre chiriași se numără: Happy Cinema, Carrefour Market, Sephora, CCC, Deichmann, KFC, McDonalds, Altex, Happy Gym, Colin’s, Format Lady, KVL by Kenvelo, Lee Cooper, Timeout, Steilmann și alții. Managementul Liberty Center este gestionat de compania JLL Romania începând din noiembrie 2016.

Despre Golin

Golin, The Relevance Agency, este azi o echipă de +40 profesioniști, care #goallin în fiecare zi pentru clienții săi.

Golin este singura agenție de PR din România care a câștigat, pentru al patrulea an consecutiv, titlul de Agenția #1 în topul realizat de Biz & Unlock. Tot în 2017, Golin a devenit prima agenție din România care a obținut Grand Prix și titlul de Rețeaua Anului la festivalul internațional de creativitate Golden Hammer, câștigând și marele premiu al festivalului IAB MIXX Awards.

De asemenea, Golin este singura agenție din România care a câștigat, în același an, locul 1 în cele mai importante competiții ale industriei locale: Agenția Anului la Romanian PR Award 2014, Agenția #1 în topul Biz PR Awards 2014 și #1 în preferințele bloggerilor români. Este multiplu premiată şi finalistă la festivaluri locale şi internaţionale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, Romanian PR Award, Sabre Awards, Webstock, Internetics, IAB MIXX Awards.

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase reţele internaţionale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală şi de Est al companiei americane care deţine în total peste 50 de agenții în America, EMEA si APAC.

În România, Golin este membră a grupului Lowe, din care mai fac parte MullenLowe (advertising), Initiative (media), Profero (digital), Medic One (comunicare în domeniul medical și farmaceutic) și BPN (media).

Pentru mai multe informații, vizitați http://golin.ro sau pagina de Facebook .Golin Romania

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa