Libra Internet Bank – dublu premiata pentru noul produs bancar – Contul Online

Acasa/banci / asigurari / finante, business, COMUNICATE DE PRESA/Libra Internet Bank – dublu premiata pentru noul produs bancar – Contul Online

Libra Internet Bank - dublu premiata pentru noul produs bancar - Contul Online

In cadrul Galei eFinance, organizata de trustul de presa FinMedia, in data de 29 ianuarie 2015, Libra Internet Bank a primit doua premii, la categoriile „e-banking” si „e-product” pentru serviciile noului produs Contul Online – primul si, mai ales singurul cont bancar deschis online din Romania, 100% gratuit.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Contul Online se adreseaza persoanelor fizice peste 18 ani, cetateni romani si poate fi deschis direct de acasa, 100% online, fara a necesita drumuri la banca.

Contul Online poate fi folosit la fel ca orice cont bancar deschis in sucursale, pentru operatiuni curente (plati si incasari in lei, constituire de depozite si conturi de economii).

Deoarece clientii isi administreaza singuri contul, prin intermediul Internet Banking-ului, acestia beneficiaza de o serie de beneficii: zero comisioane de administrare cont si zero comisioane la plati si incasari in lei.

Persoanele interesate isi pot deschide un cont la Libra Internet Bank , oricand doresc, accesand link-ul www.libraonline.ro, folosind computerul sau telefonul mobil.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!