window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Pe 30 Aprilie, in clubul CRUSH din Mamaia, dupa concertul celebrei trupe R.I.O., va avea loc o licitatie inedita.

O sticla rara de Chivas Regal by Christian Lacroix va putea fi a celui ce va reusi sa ofere suma peste care nu va mai licita nimeni altcineva. In momentul de fata, in lume au mai ramas foarte putine sticle din aceasta editie limitata, ce poarta semnatura celebrului creator de moda. Christian Lacroix spunea despre aceasta bautura fina ca gustul ei iti inspira un sentiment de roialitate. Banii rezultati in urma acestei licitatii vor fi donati pentru o cauza umanitara. Va fi o licitatie destul de apriga, tinand cont de faptul ca la petrecere vor fi prezente multe personalitati cu dare de mana. Amfitrionul acestei seri va fi celebrul prezentator de televiziune Virgil Iantu.

Stralucitoarea petrecere din 30 Aprilie face parte dintr-o serie de 4, ce se vor desfasura pe perioada 29 Aprilie 2 mai in clubul CRUSH din Mamaia, cu aceasta ocazie deschizandu-se practic Sezonul de Distractie, o serie de petreceri ce vor tine capul de afis in statiunea Mamaia.

PENTRU REZERVARI :
0724.918.263, 0733.988.556
rezervaricrush@gmail.com
ionut@4ward.ro
http://www.clubcrush.ro

Go to Top